Claudiu Tudoran castiga la Nationalele de Schi Alpin! Accident la Feminin, la Azuga!

436
Claudiu Tudoran castiga la Nationalele de Schi Alpin! Accident la Feminin, la Azuga!

Claudiu Tudoran a castigat intrecerile de miercuri de la Campionatele Nationale de schi Alpin, la Azuga. Tudoran s-a impus la Slalom Urias si la Combinata. Marti a fost amanat Slalomul Urias din cauza conditiilor nefavorabile. Joi se ține proba de Slalom care va fi ultima din program.

Claudiu Tudoran a castigat la Slalom Urias! La Super Combinata s-a impus in fata lui Alexandru Barbu. Pe 3 a incheiat  Alexandru Stefanescu.

„A fost destul de bine, cel putin pentru mine. Am avut manse destul de solide, cu mici greseli dar productive și evolutive. Mi-am adjudecat 2 titluri de campion national. Au fost discutii intre colegi si organizatori in care eu nu o sa ma bag. Nu o sa imi dau cu prerea despre eveniment. Pot spune ca eu nu am nici o obiectie la modul in care au decurs aceste Nationale pana acum.”-Claudiu Tudoran

Claudiu Tudoran castiga la Nationalele de Schi Alpin! Accident la Feminin, la Azuga!Claudiu Tudoran concureaza si la Slalom la Azuga. Dupa Nationale campionul de miercuri vrea sa concureze in Muntenegru si in Bulgaria.

„Vreau sa termin sezonul cu bine si sa fac ceva puncte mai bune decat am acum. Ma voi concentra apoi pe pregatirea urmatorului sezon. „-Claudiu Tudoran

A fost un incident grav la Campionatele Nationale de la Azuga. Partia pe care concureaza atat juniorii cat si seniorii nu a fost asigurata cu plase de protectie.  Szidonia Lazsadi, sportiva legitimata la Corona Brasov a ajuns la spital cu fractură de tibie si peroneu. Szidonia a alunecat in afara partiei.

In urma cu o saptamana un adolescent, incercand sa-si recupereze camera video, a cazut aproximativ 200 de metri, pe o panta foarte inclinata, in afara partiei amenajate din Azuga. Tanarul a suferit o fractura la membrul inferior drept si un traumatism cranian.

La Campionatele Naționale de la Azuga, Corona Brasov a castigat doua titluri de campion national. S-au impus Szoke Hunor si Diana Rentea, ambii  la combinata si Slalom Urias, la U18.