sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSPORTURI DE IARNACompetiția „Cupa Teleferic la schi alpin", concluzii după ediția a 6-a

Competiția „Cupa Teleferic la schi alpin”, concluzii după ediția a 6-a

Competiția „Cupa Teleferic la schi alpin” a fost un succes. Dan Ghiță, organizator a declarat: „În acest an ne-am bucurat că am avut 90 de participanți, ne-am mai suprapus cu niște competiții internaționale și o parte dintre copii au fost plecați și acolo…”

Au concurat fete si baieti din categoriile HC, U14 și U16. Premiile au cumulat 600 euro pentru fiecare categorie, respectiv 250 euro locul întâi, 200 de euro pentru al doilea loc și 150 de euro pentru locul al treilea.

La U14 băieți, la Slalom, primul loc a fost ocupat de către Mitroiu Albert Vasile. RAHAU Hanna Victoria s-a clasat pe primul loc, cu FEKETA Emma Roza și pe RAB Ariana, care au fost în top trei.

La HC – (n.r.: media de vârstă 14) fete, primul loc a fost ocupat de către Ina Miruna Marian de la școala Corona Brașov, urmată de Maria Carla Ionescu Vimer, de la Carpați Sinaia, iar pe al treilea loc s-a calficat Andrea Weber, tot de la Corona Brașov.

La HC băieți pe primul loc s-a situat David-Adrian Moacă de la CSS Sinaia. IAMANDI Yanis Mihai, colegul său, a fost pe doi. Iar pe cel de-al treilea loc s-a situat Rareș Andrei Bancoi, de la CCS CS CARPATI SINAIA.

Primul loc la U16 fete a fost ocupat de către PASZKA Mikolt Anna de la CSM Corona Brașov, urmată de către BALOGH Lorinc Abigel, de la CS NAGY NORBERT SCHI.

La U 16 băieți, pe primul loc s-a situat PASTORCICI Mario Luca în fața lui OANCEA Darius George David de la CSS Sinaia, urmat de IONESCU Horatiu Tom.

Credit info Bianca Dobrescu

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE