sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITAndreea Grecu este premiată cu argint la Campionatele Europene

Andreea Grecu este premiată cu argint la Campionatele Europene

Andreea Grecu este premiată cu argint la Campionatele Europene
SURSA FACEBOOK COSR

Andreea Grecu este premiată pentru a doua oară consecutiv, fiindcă a câştigat medalia de argint la Campionatele Europene de bob de la Sigulda 2024, în proba de monobob, anunţă COSR. Andreea este antrenată de Paul Neagu.

Victoria i-a revenit Lisei Buckwitz (Germania), care a recuperat fantastic în manşa secundă după un start foarte bun. Bronzul a fost câştigat de celebra Laura Nolte (Germania), campioană olimpică la Beijing 2022 la dublu.

Cursa a contat şi pentru Cupa Mondială, Andreea a fost pe podium premiată alături de cele două germance şi de americanca Elana Meyers Taylor, vicecampioană olimpică la monobob, care a terminat la egalitate cu Laura Nolte, pe locul 3. În clasamentul mondial al piloţilor de monobob, Andreea Grecu ocupă locul 5, după 6 curse în care a ocupat poziţiile 3, 6, 7, 7, 4 şi 2.

Andreea Grecu a fost premiată și după evoluția la monobob de la Plagne. În Franța, Andreea a fost pe trei după americanca Love și a doua clasată elvețianca Hasler.

La Plagne, Andreea a fost pe locul trei, după ce la Lillehammer, în Cupa Europei, Andreea a câștigat la Monobob pe 30 noiembrie, a fost pe doi în prima zi din decembrie și a fost pe patru cu Medeea Musulete.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE