Constantin Popovici a sarit in cel mai provocator proiect, din punct de vedere mental.

0
642
Constantin Popovici a sarit in cel mai provocator proiect, din punct de vedere mental.
sursa salinaturda.eu

Constantin Popovici a sarit in Salina, la adancimea de 120 metri sub pamant. S-a scufundat dupa un salt de la 20 de metri in apa sarata, dupa ce a atins aproape 80 de kilometri la ora.

Constantin Popovici a sarit in Salina Turda, in mina Terezia. Invitata speciala a fost Rhiannan Iffland, campioana mondiala in seria Red Bull Cliff Diving.

Constantin Popovici a continuat seria sariturilor in apa din aceasta luna cu evenimentul din Salina. Anterior a urcat pe podium la Campionatul National de sarituri in apa. Intrecerile programate la Bacau s-au terminat cu succes pentru Constantin Popovici. Sportivul de la Steaua s-a impus in fata lui Aurelian Dragomir si a lui Teodor Zarnescu de la CS Olimpia.

Constantin Popovici a inceput sa practice sarituri in apa la varsta de 8 ani si a fost primul roman care a intrat in high diving.

Constantin Popovici a sarit in cel mai provocator proiect, din punct de vedere mental.

„Am facut inot la inceput si primul meu antrenor Adrian Cherciu m-a descoperit. De atunci sunt implicat in sarituri in apa. Am participat la numeroase campionate nationale, Europene, Mondiale cat si la Jocurile Olimpice de la Beijing. In 2011 am primit o oferta sa muncesc pe un vas de croaziera facand spectacole de sarituri in apa. Am lucrat cativa ani pe vas, am ajuns sa lucrez si la Cirque du Soleil in Las Vegas. Am mai lucrat prin Europa in parcuri de distractie. Am facut spectacole de sarituri in apa dar am si participat la nationale cand am avut ocazia.”

Constantin Popovici a trecut peste accidentari si a ajuns la RedBull Cliff Diving!

La evenimentul din Salina, Constantin s-a intalnit cu Rhiannan Iffland, campioana mondiala in seria Red Bull Cliff Diving.

Red Bull Cliff Diving World Series va anunţa la inceputul anului 2021 un calendar oficial in conditii speciale din cauza pandemiei.

sursa Salina Turda

Pe AIMX gasiti aici vesti din sporturile de iarna.

Autor Ovidiu Pețenghea