sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONIConstantin Popovici impresionează în Statele Unite ale Americii

Constantin Popovici impresionează în Statele Unite ale Americii

Constantin Popovici impresionează în Statele Unite ale Americii. La o săptămână după ce a câștigat întrecerea la sărituri în apă de la mare înălțime, la Fort Lauderdale, unde și-a adjudecat întrecerile titlul World Cup la platforma de 27 metri, Constantin s-a impus tot în Statele Unite, dar la Boston, în cadrul prestigioasei etape Red Bull Cliff Diving Series, ajunsă la cea de-a 14-a ediție. Campion european de high diving în 2022, Constantin s-a impus în concursul la care a sărit și vicecampionul european, Cătălin Preda.

Constantin Popovici impresionează în Statele Unite ale Americii
sursa Facebook / FRNPM

Constantin Popovici impresionează în Statele Unite ale Americii după ce a sărit de pe acoperișul Institutului de Artă Contemporană din Boston. A câștigat etapa de debut de sezon Red Bull Series în fața spaniolului Carlos Gimenez, pe care l-a întrecut și la întrecerea pentru aurul mondial la Fort Lauderdale.

Constantin Popovici este antrenat acum de Adrian Gavriliu și este legitimat la CSM Bacău.

Pentru Constantin Popovici urmează alte cinci etape din circuitul Red Bull Cliff Diving World Series. Pe 18 iunie va concura la Paris.

Vicecampion în 2021, Constantin Popovici a început perfect acest sezon. Anul trecut pe podium la final a urcat Cătălin Preda. Premiat și în 2021 pentru apariția pe locul trei la finalul etapelor Red Bull Cliff Diving World Series.

La Boston a concurat şi Cătălin Preda, care s-a clasat pe locul 8. Carlos Gimeno (Spania) şi Aidan Heslop (Marea Britanie) au completat podiumul.

Heslop este vicecampionul de anul trecut, în sezonul în care francezul Gary Hunt  și-a apărat titlul de campion Red Bull Cliff Diving World Series. Cătălin Preda a fost pe primul loc în circuitul RedBull Cliff Diving cu doar două etape înainte de finalul sezonului. Sportivul nostru era urmat în clasament de Aidan Heslop (Marea Britanie) și de Gary Hunt (Franța).

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE