Crina Buzgan are un sezon de zece! Reusitele alergatoarei cu 18 clasari pe podium

0
839
Crina Buzgan are un sezon de zece! Reusitele alergatoarei cu 18 clasari pe podium

Crina Buzgan are un sezon de zece! Anul competitional s-a incheiat dupa 21 de curse (cros, semi, maraton si chiar un ultra. Crina s-a clasat de 10 ori pe locul 1! Crina Buzgan s-a clasat de 4 ori pe locul 2 si tot de 4 ori pe locul 3. A fost o data  pe locul 4 si de doua ori pe locul 5.

Crina Buzgan are un sezon de zece! AIMX va prezinta bilantul intrecerilor pe care alergatoarea le-a castigat.

Crina a castigat Parangul Night Challenge, Maraton Apuseni, Cindrel in Alergare. S-a impus la Semimaraton San Montan, Vertical Iorgovanu, Oslea Night Ridge. Crina Buzgan s-a mai impus la Maraton Via-Maria-Therezia, Ciucas X3 si Piatra Mare Mountain Running.

”Am revenit la cursele care mi-au rămas dragi, dar am alergat și în locuri noi, unde am descoperit munți frumoși, oameni plini de viață care iubesc ceea ce fac.
M-am plimbat prin multe județe din țară, am făcut mii de km. ca să pot alerga la aceste curse.
Acum observ că timpul a zburat prea repede și că suntem deja cu un picior în anul următor. Mă bucur că sunt tânără, sănătoasă și că am putut să-mi petrec o mare parte din timp în natură.”-Crina Buzgan

Crina Buzgan are un sezon de zece! Reusitele alergatoarei cu 18 clasari pe podiumLa inceput Crina a alergat curse de semimaraton. Alergam curse pana in 20 de kilometri. Eram ferm convinsa ca voi face doar semi. Apoi a inceput sa-mi placa maratonul.”

La prima ei intrecere internationala, maratonul de la Ierusalim, Crina a optat pentru distanta de 21 de kilometri: „A fost foarte frumos si greu ca era pe asfalt. Era sa pierd si startul. Am ajuns tarziu pentru ca era foarte aglomerat si nu am gasit loc de parcare. A trebuit sa-mi fa loc printre participanti sa ajung la locul meu. In 30 de secunde s-a dat si startul. Nu am mai apucat sa ma incalzesc. Ma mir ca nu am facut vreo intindere. Experienta a fost insa frumoasa.  Mi-as dori oricand sa mai am sansa asta. Eu daca ma duc la un concurs nu vreau doar sa bifez o participare.” 

Pe AIMX cititi AICI si despre noutatile de la 6633 Arctic Ultra.