Cristian Lutic a alergat 700 de kilometri in ianuarie. Aflati cum a castigat la Gerar

570
Cristian Lutic a alergat 700 de kilometri in ianuarie. Aflati cum a castigat la Gerar

Cristian Lutic a alergat din nou la Gerar. Cristian a fost din nou primul  si vrea sa mentina ritmul in cursele pe care si le programeaza. Victoriile se aduna, iar inceputul de an l-a gasit invincibil! Mai mult Cristian si-a imbunatatit considerabil timpul care l-a facut din nou castigator la Gerar. Anul trecut Lutic a alergat 36.34 si a terminat in fata lui Hunor Beres si a lui Robert Boroi. Rezultatele din acest an aici!

Cristian Lutic a alergat  in 35.6 si a fost castigator in fata lui Vitalie Gheorghita si a lui Robert Boroi la Gerar 2019!

Cristian Lutic a alergat 700 de kilometri in ianuarie. Aflati cum a castigat la Gerar„Am participat la Gerar fiindca este primul concurs din an! Ca si anul trecut imi ofera sansa sa vad cum merge pregatirea de iarna. Desi am strans peste 700km in luna ianuarie, am avut parte de multe sedinte de recuperare la Centrul Superfit. La concurs m-am simtit bine si am terminat chiar cu ceva resurse. Pentru mine este important ca mi-am batut timpul de anul trecut. Nu am mai avut pana acum un inceput de an atat de bun si sper sa raman sanatos in continuare. Primul obiectiv pe anul acesta este sa scot sub 30 de minute la Bucharest International 10k! In functie de acest rezultat voi stabili impreuna cu antrenorul meu Stelian Tufaru planul pe mai departe.”-Cristian Lutic

Cristian Lutic are in program in continuare Bucharest International 10k, pe 21 aprilie. Anul trecut AIMX a promovat succesul lui Lutic in Baneasa Race-editia de toamna.

„Am ales Baneasa Race pentru ca traseul are un profil asemanator cu cel de la nationalele de cros. Am dorit sa-mi fac o idee despre cum va fi. Alerg cel mai mult pe pista si pe asfalt. Concursul mi-a iesit foarte bine. Am vrut sa fac cursa mea asa ca dupa primii 200m. am ramas singur pana la finish. Traseul a fost bine marcat, in mare parte poteca prin padure, iar la intersectii erau voluntari care ne incurajau si ne indrumau.”-a declarat in septembrie Lutic pentru AIMX!

Cristian Lutic a alergat si a castigat si in decembrie la Cursa „Carrefour Park Lake’’ (11.1 km). Cristian Lutic a incheiat in 37min 19 sec.

Autor: Ovidiu Pețenghea