Cristian Mosoiu colectioneaza trofee! Un succes in Fagaras

633
Cristian Mosoiu colectioneaza trofee! Un succes in Fagaras

Cristian Mosoiu colectioneaza premii dupa intreceri in care depune efort sustinut. La Hermeneasa Race intrecerea a fost pe distanta de 37 kilometri. Diferenta de nivel 2150 metri. Timp limita opt ore jumatate.

Cristian Mosoiu colectioneaza un nou trofeu de invingator. A castigat cursa de 37 kilometri la Fagaras Rocks!

”Cursa de alergare montana a fost dupa 3 zile de competitie in cadrul Campionatului National de role biatlon. Am concurat la Cheile Gradistei si am obtinut o clasare in top 3. La Fagaras Rocks a fost a patra zi consecutiva de concurs. Am alergat la proba de 37 km. cu 2150 metri diferenta de nivel. Sunt intr-o forma fizica buna si asta m-a ajutat sa ma detasez de adversarii mei. Diferenta s-a facut dupa o urcarea mai pronuntata unde am alergat in totalitate. A fost un traseu fain, intr-un concurs bine organizat. In continuare vreau sa ma pregătesc pentru Campionatul National de alergare montana unde doresc sa imi apar titlul.”-Cristian Mosoiu

Anul trecut la alergare montana pe lunga distanta, Cristi Mosoiu si Ingrid Mutter au fost cei mai valorosi. Intrecerea a fost in localitatea Damuc, judetul Neamt. Traseul a avut o lungime de 41 de kilometri, cu 2100 de metri diferenta de nivel. Concurentii au ajuns pana la o altitudine maxima de 1800 de metri. Iar concursul a fost si criteriu de calificare pentru Campionatul Mondial de Alergare Montana pe lunga distanta din Argentina.

Cristian Mosoiu colectioneaza trofee! Un succes in Fagaras

Lupta pentru locul 1 a fost transata de Cristi Mosoiu care a terminat in 3 ore, 25 de minute si 50 de secunde. A fost urmat la doar 6 secunde distanta de coechipierul sau de la Steaua, Leonard Mitrica, primul campion national de ultramaraton montan al Romaniei. Pe 3 a venit Ionut Zinca. Timpul sau: 3.28.56. Pozitia a patra i-a revenit lui Andrei Preda, 3.32.40, iar pe 5 s-a clasat Bogdan Damian: 3.34.30.

Cea mai rapida fata a fost Ingrid Mutter in 4.13.48. Ea a fost urmata de Florea Madalina in 4.22.27 si de Cristina Simion in 4.26.37.

Pe AIMX puteti afla aici toti castigatorii de la Fagaras Rocks!

Autor Ovidiu Pețenghea