Madalina Florea e castigatoarea cursei Berivoi, 20,3km/ +1246m

709
Madalina Florea e castigatoarea cursei Berivoi, 20,3km/ +1246m

Madalina Florea e castigatoarea Berivoi Race! Intrecerea s-a tinut pe distanta de 20 de kilometri. Timpul limita stabilit: cinci ore jumatate. Madalina a castigat in 2.33.30.

Madalina Florea e castigatoarea Berivoi Race! Madalina a fost inscrisa la categoria de varsta 19-29 de ani.

Madalina Florea e castigatoarea cursei Berivoi, 20,3km/ +1246m

”Vreau sa felicit in primul rand organizatorii! Au reusit sa realizeze un eveniment frumos, date fiind circumstantele actuale. Ne-au oferit o experienta placuta si ne-au facut sa ne simtim in siguranta, ceea ce cred ca este cel mai important lucru. Experienta a fost una frumoasa. M-am bucurat ca am putut reveni la ceea ce imi place sa fac si anume alergarea. Iau fiecare concurs ca pe un plus si incerc sa ma bucur din plin de ele, pentru ca in aceasta perioada nimic nu e sigur.”

Concluzia Madalinei Florea in pandemie!

”Daca m-a invatat ceva toata aceasta perioada, a fost sa ma bucur din plin si sa profit la maxim de fiecare moment de „libertate”.

Madalina a vorbit despre victoria de la Berivoi Race.

”Traseul a fost unul frumos din punct de vedere al peisajelor. Imaginea din varf iti taia rasuflarea, insa a fost un traseu tehnic. Urcari lungi si abrupte, paduri si drumuri forestiere. Cea mai grea parte a traseului a fost cu siguranta in cei 4km. de coborare tehnica, unde trebuia sa fii foarte atent pe unde pui piciorul, sa nu te dezechilibrezi si in special sa nu te accidentezi. Poate unora li s-a parut altfel, dar eu venind de la cursele de plat, a fost putin cam dur. Dar continuam sa imbunatatim dupa fiecare experienta, nu?”

Madalina Florea a catigat si cursa de la Câmpulung Moldovenesc la Open, cat si la categorie, cu un timp de 3h39min. Madalina se afla intr-un progres evident, iar victoriile din acest an o mentin motivata pe ambitioasa atleta!

”Sunt multumita de rezultat la Fagaras Rocks si sunt bucuroasa ca sunt sanatoasa. Din pacate, in aceste momente dificile e greu sa-ti setezi obiective, pentru ca, exact cum spuneam mai devreme, nu suntem siguri de nimic. Asa ca, principalul meu obiectiv e sa raman sanatoasa si sa ma pot antrena si bucura de alergare.”-Madalina Florea

Pe AIMX aflati aici rezultatele de la Fagaras Rocks 2020!

Autor: Ovidiu Pețenghea