Cristian Vanea castiga Quadrathlonul Marangoz! Reactii dupa o premiera nationala

0
1041
Cristian Vanea castiga Quadrathlonul Marangoz! Reactii dupa o premiera nationala

Cristian Vanea s-a impus la Quadrathlonul din Sulina dupa 500 metri de inot, 6 kilometri de alergare, 20 de kilometri pe bicicleta si 3 kilometri parcursi in caiac. Evenimentul a deschis interesul pentru a doua editie pe care organizatorul Calin Ene o planifica deja pentru toamna viitoare.

Cristian Vanea a castigat Quadratlonul la care au fost 10 participanti. A castigat Cristian Vanea in fata lui Mihai Leonov. Pe trei a incheiat Bricov Grigori. La feminin s-a impus Carmen Fett din Germania in fata Mihaelei Nicolau.

”Cu voluntari si cu sustinatori am fost 40 de oameni in tranzitie. Si-au depasit limitele, unii de nevoie ca au ratacit drumul. Au alergat 10 kilometri. Cea mai grea proba a fost de bicicleta fiindca a fost pe un drum pietruit rau. Dar asta e Delta. Asta e drumul pe care mergem noi la Sfantu Gheorghe.”-Calin Ene

Cristian Vanea castiga Quadrathlonul Marangoz! Reactii dupa o premiera nationalaQuadrathlonul Marangoz este un eveniment care continua Proiectul „Sulina fabuloasa”! Prima etapa a proiectului a fost coordonata de Asociatia „Ivan Patzaichin – Mila 23”! Programul a fost intitulat „Apele Unite ale Romaniei” si a inceput anul trecut cu obiectiv promovarea patrimoniului natural reprezentat de apele naturale.

”N-am venit doar pentru ca e ceva unic in Romania, ci si pentru ca acest proiect are continuitate si sunt sigur ca va avea si un efect pozitiv in societate.”-Cristian Vanea

Calin Ene are concluziile evenimentului realizat in premiera pentru Romania! Quadrathlonul Marangoz este un proiect de succes!

Cristian Vanea castiga Quadrathlonul Marangoz! Reactii dupa o premiera nationala„A fost o zi frumoasa la concurs, fara vant, inotul a fost frumos. Probele au tinut doua ore. Dupa concurs, seara am iesit in centru. Am avut seara artistica: fata cu chitara, dansuri grecesti. Sunt satisfacut dar vor fi foarte multe schimbari. In fiecare an va fi alt traseu. Anul viitor vor fi 4 zile de evenimente sportive, culturale si turistice. Quadratlonul a fost o parte din evenimentul Sulina fabuloasa, Sulina altfel!”-Calin Ene

Traseul pentru anul viitor va fi definitivat la finalul acestui an!

Pe AIMX aflati aici care este medalia pe care gimnastul Adelin Kotrong si-a dorit-o in pregatirea pentru calificare la Jocurile Olimpice.

Autor Ovidiu Pețenghea