Cros montan, orientare si parapanta la Ceaun Borsec Festival

546

Cros montan, orientare, parapanta, dar si oameni cunoscuti din sporturile outdoor de anduranta. Sportul isi ia partea la cea de-a doua editie Ceaun Borsec Festival. Se desfasoara intre 12-14 iulie in „cea mai frumoasa statiune ascunsa din Transilvania”. Festivalul se va incheia cu o seara eveniment: concerte PHOENIX si  SEMNAL M. 

Vlad Teofil, Toma Coconea si Avram Iancu vor fi prezenti la Ceaun Borsec Festival

cros montan orientare parapantaSportul nu lipseste de la cea de-a doua editie Ceaun Borsec Festival:  cros montan, un concurs de orientare turistica, ateliere de initiere in zborul cu parapanta, catarare sau slacklining. Daca vrei sa te inscrii o poti face si la fata locului.

Dupa succesul de anul trecut al conferitei despre sport, outdoor si miscare in aer liber, anul acesta sunt invitati speciali TEOFIL VLAD, proaspat intors de pe EVEREST, Toma Coconea, AVRAM IANCU si alti sportivi cunoscuți din sporturile OUTDOOR. Pe timpul zilei va puteti bucura de o zona de relaxare si wellness .

„Statiunea Borsec este un soi de simbol al sanatatii. Ne-am dorit sa facem un festival complex: sportiv, culinar si cultural. Borsecul este unul din cele mai ofertante locuri, iar decorul natural extraordinar permite foarte multe activitati sportive. Vom avea si conferinte in care sportivi cu notorietate  vor promova miscarea in aer liber si sporturile pe care le reprezinta”, a declarat pentru aimx.ro directorul Festivalului, Dan Burlac.

Tot pe aimx.ro poti citi si despre bilantul Romaniei la Campionatul European Triatlon Multisport Transilvania, AICI!!!

Detalii despre Ceaun Borsec Festival poti gasi si aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire