CS Farul Constanța și Ioana Stănciulescu au fost la superlativ la Naționale

106
CS Farul Constanța și Ioana Stănciulescu au fost la superlativ la Naționale
sursa foto Emilia Nicolae

CS Farul Constanța a câştigat, vineri, titlurile pe echipe şi la individual, la Campionatele Naționale de gimnastică artistică feminină. La individual compus s-a impus Silviana Sfiringu. Sportiva de la Farul a fost urmată de Ana Maria Bărbosu (CSŞ Focşani). Ioana Stănciulescu a fost pe trei. Ioana s-a impus la paralele, bârnă şi sol, în finalele pe aparate în Sala Olimpia din Ploieşti.

CS Farul Constanța domină Naționalele de Gimnastică. Silviana Sfiringu și Ioana Stănciulescu s-au remarcat!

Ioana Stănciulescu, a treia la individual compus, a obținut titlul la paralele, bârnă şi sol, în finalele pe aparate. Ioana a fost a doua la sărituri, probă în care titlul a fost adjudecat de colega de la Farul, Silviana Sfiringu, medaliată cu aur la individual compus.

CS Farul Constanța și Ioana Stănciulescu au fost la superlativ la Naționale

Maria Holbură campioana la echipe cu CS Farul și calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a clasat pe cinci la bârnă (11,767) şi la paralele (10,533).

Larisa Iordache, revenită în competiţie după trei ani, a evoluat în afara concursului, primind 13,333 la paralele (notă mai mare decât campioana) şi 13,767 la bârnă. Gimnasta dinamovistă a evoluat în afara concursului, la bârnă (13,733), sol (13,567) şi sărituri (14,367 – cea mai mare notă din concurs).

Următorul obiectiv internațional pentru gimnaste va fi Campionatul European feminin de la Mersin (Turcia), între 17-20 decembrie.

sursa foto Emilia Nicolae

La masculin medaliați cu aur sunt:  Andrei Groza la individual compus și inele, Emilian Neagu la sol și Eduard Gavrilă la cal cu mânere. Au câștigat titlul național și Marian Drăgulescu la sărituri, Robert Paşca  la paralele și Răzvan Marc la bară fixă.

Andrei Groza a adunat medalie după medalie la Naționale! Groza a obţinut o medalie de aur la inele după titlul obținut la individual compus! Andrei a câștigat și trei medalii de argint la cal cu mânere, paralele şi bară fixă.

Pe AIMX aflati aici și despre rezultatele delegației României la Europeanul de Tineret de Box