vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCICLISMCupa Max Ausnit! Câștigători! Întrecere în Lugoj și împrejurimi.

Cupa Max Ausnit! Câștigători! Întrecere în Lugoj și împrejurimi.

Cupa Max Ausnit un eveniment aparte, se împlinesc unsprezece ani de când sute de cicliști pedalează la cea mai palpitantă cursă de șosea din România!

Cupa Max Ausnit are un parcurs demn de o cursă clasică. Traseul este schimbat față de anul trecut, cu un relief variat, cu multe urcări relativ scurte, dar solicitante și cu un final pentru puncheori.

Piciu Mattew-Denis a câștigat în 3:11:40 . Este cel mai bun la categoria U23! Cristian Răileanu a încheiat în 3:13:59. Pe trei a fost Malnasi Jozsef-Attila, cronometrat în 3:14:12.

Alin Toader a câștigat la Elite Juniori  cu timpul 3:18:37.

Manuela Mureșan s-a impus în 3:25:41 la Cupa Max Ausnit!

Manuela Mureșan s-a impus în  3:25:41 la Cupa Max Ausnit!

”Cu pregătirea stăm bine, acum urmează competițiile! Ne-am petrecut ultimele două săptămâni în Livigno, paradisul ciclismului în perioada de vară (împreună cu Emil Dima). Pregătirea la altitudine este la „modă” în lumea ciclistă de mulți ani, abia acum am ajuns pe aici și vrem să profităm de aceste avantaje „marginale”. De ce? Păi trebuie.. Deoarece avem o veste extraordinară.. De fapt două foarte mari: Ela va participa la Campionatul European de Șosea din München, reprezentând România. A doua veste și probabil cea mai mare veste care am avut-o vreodată: Confirmăm semnarea pentru anul 2022 cu o echipă UCI și participarea în Vuelta al Femina (varianta feminină a Turul Spaniei). Participarea în Vuelta va fi, de departe, cea mai mare reușită pentru Ela. A muncit așa mult și se pare că această muncă dă roade și îi este recunoscută. Despre această experiență și echipă, detalii în curând. Echipa de club, în schimb, rămâne aceeași și suntem în continuare foarte bucuroși de a fi parte din SEVEN PRO SPORT.”-Flo Mureșan împreună cu Manuela Muresan,  Emil Dima și Jonatan Aleman -postare Facebook.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE