vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCAMPIONIDiana Pivniceru a câștigat DY Games la Constanța! Urmează etapa de la...

Diana Pivniceru a câștigat DY Games la Constanța! Urmează etapa de la Cluj

Diana Pivniceru a câștigat DY Games la Constanța o competiție unică în lumea fitness-ului din România! 50 de concurenți împărțiți în 5 serii a câte 10 concurenți pe serie au efectuat câte 6 exerciții timp de 80 de secunde dedicate fiecărui exercițiu în parte.

Diana Pivniceru a câștigat DY Games la Constanța. Probele se desfășoară fără pauză între cele 6 exerciții. Se trece de la o probă la alta, la finalul celor 80 de secunde. Fiecare concurent este urmărit de un arbitru care îi e alături pe tot parcursul competiției.

Proba feminină:

  • Alergare
  • Cât mai multe Burpees
  • Slam-Ball 6KG
  • Sărituri peste cutie
  • Genuflexiuni cu Kettle Bell 10KG
  • Military Press cu bara 10KG
Diana Pivniceru a câștigat DY Games la Constanța! Urmează etapa de la Cluj

”Competiția DY Games a fost o premieră pentru mine în ceea ce privește verificarea condiției fizice, a rezistenței și a controlului emoțional. Emoțiile au fost la maxim, chiar cu ceva zile înainte, însă totul a fost constructiv. Organizarea a fost ireproșabilă, iar staff-ul foarte profi.Este o competiție la care un atlet își poate descoperi limitele, însă doar cei puternici vor trece peste ele. Pentru mine, a fost un test suprem pe care l-am trecut cu brio și îl consider o încălzire pentru ceea ce va urma în marea finală.”

Comunitatea DY Nutrition este construită în jurului unui stilul de viață activ, bazat pe incluziune, autenticitate și camaraderie. Cred în puterea sportului de a aduce împreună oamenii care împărtășesc aceleași principii sănătoase de viață. Încurajează atingerea obiectivelor personale pentru a deveni din ce în ce mai buni și de a atinge performanțe remarcabile.

Urmează etapa de la CLUJ – NAPOCA, pe 13 August, între 09:00 – 20:00, concurs programat în Baza sportivă din Gheorgheni.

Pe 20 august este etapa din București, în Parcul Tineretului!

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE