Cupa României 2022 la TIR. Întreceri la Poligonul Iosif Sârbu, din București.

16
Cupa României 2022 la TIR. Întreceri la Poligonul Iosif Sârbu, din București.
sursa FACEBOOK

Cupa României 2022 la TIR, CS POLITEHNICA IAȘI s-a prezentat cu trei pistolari pregătiți de antrenorul Ioan Săcăleanu. Toți au concurat la seniori, chiar și juniorul Vlad Iacob, și au cucerit cinci medalii. Alexandru Saucă a câștigat proba de pistol aer comprimat, urmat de Vlad Săcăleanu, și tot Saucă s-a clasat al doilea la pistol liber. Iacob a urcat pe treapta a treia a podiumului. A cincea medalie, de argint, a fost cucerită de Săcăleanu la pistol standard.

Cupa României 2022 la TIR, reprezentanții CS Unirea – CSM Focșani 2007, antrenați de profesorul Aurel Giurgea, au concurat în perioada 25-27 iulie la pușcă cu aer comprimat.

Trăgătorii focșăneni au încheiat competiția cu trei medalii de aur, una de argint și două de bronz. Au fost medaliați cu aur Bogdan Popa, la juniori 3, Theodora Ticu, la junioare 3 și Edward Mitrofan la juniori 2. Alexandra Joghiu a primit medalia de argint la junioare 2 iar Denis Botezatu, la juniori 2 și Denisa Săftian la junioare 2 au fost medaliați cu bronz. Pagina de Facebook CSM 2007 Oficial anunță că Teodora Șușu a tras în afara concursului și a rămas în cantonamentul de la Izvorani cu lotul olimpic de junioare.

Attila Ciorba a ocupat locul 1 la categoria Veterani (cu 180 de puncte din 200 posibile) și s-a plasat pe poziția secundă la Open. Arpad Ciorba a câștigat locul 2 la categoria B. La aceeași categorie, Iuliu Petky s-a clasat pe locul 3. Andrei Erdos a obținut locul 2 la categoria C. Echipa compusă din Attila Ciorba, Arpad Ciorba și Iuliu Perky a fost pe locul 3.

Cupa României 2022 la TIR. Întreceri la Poligonul Iosif Sârbu, din București.

Attila Ciorba este campion mondial la skeet. Deține recordul mondial cu 225 talere doborâte din 225. Este multiplu campion european, balcanic și național. Practică sportul din 1977. Este antrenor de tir sportiv și skeet.

Următoarea ocazie pentru băimăreni va fi cu prilejul etapei 6 de Campionat Național (ultima înainte de finală), competiție care va avea loc pe 20 și 21 august în Luduș. În luna octombrie, în Baia Mare este programată Cupa României la sporting.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea