Cupa Romaniei la Canotaj! Andreea Vladoiu vorbeste despre succesul la Orsova

603
Cupa Romaniei la Canotaj! Andreea Vladoi vorbeste despre succesul la Orsova
Cupa Romaniei la Canotaj! Andreea Vladoi vorbeste despre succesul la Orsova

Cupa Romaniei la Canotaj i-a gasit in competitie pe juniori la Orsova. La feminin dublu vasle (F2x) au castigat Iuliana Boldea si Iulia Nedelcu (CSM Drobeta Turnu Severin). Pe locul secund au fost Alexandra Ruscuta si Elena Robitu (CS Stiinta Constanta). La feminin simplu (F1x) a castigat Andreea Simona Vladoiu  de la CS Ceahlaul Piatra Neamt.

Cupa Romaniei la Canotaj ! Declaratia Andreei Vladoiu dupa victoria la simplu!

„Mi-am condus cursa fix asa cum mi-am dorit. Ma bucur foarte mult ca dupa 2 ani de munca reusesc sa obtin rezultate din ce in ce mai bune. Sambata voi concura in 4- alaturi de colegele mele de la club.”-Andreea Simona Vladoiu

Andreea Vladoiu a intrecut-o pe Roxana Moldovan (CSM Timisoara). Pe locul 3 a fost Eliza Constantin (CSS Orsova). Au mai participat Paula Pavel (CSS Orsova) si Beatrice Cojoc (CSS Bega Timisoara).

La masculin patru rame (M4-) a castigat echipajul Scripcaru, Carpea, Neamtu,  Hison (CSS Orsova). Pe locul doi au incheiat  Vrabie, Hristu, Stoian, Mirescu (CSS Stiinta Constanta). Podiumul a fost completat de baietii de la CSS Bega Timisoara: Andrici, Ferencz, Patrinjei si Sturza.

La masculin dublu rame (M2-) au castigat Toader Merila si Ghorghe Morar (CSS Orsova). Pe locul doi s-au clasat Florin Arteni (despre care puteti citi AICI) si  Georgel Iacob (CSM Suceava). Podiumul a fost completat de Cosmin Gheorghita si de Andrei Sara (CS Stiinta Constanta). Au mai concurat  Alexandru Crasovan si David Mirci (CSS Bega Timisoara).

La Masculin opt plus unu (M8+) au castigat sportivii de la (CSS Orsova) care au copletat cele trei trepte ale podiumului

Sambata dimineata continua intrecerile cu probele de: patru rame feminin, patru vasle masculin, dublu vasle masculin si simplu masculin.

AIMX v-a oferit in aceasta luna sansa sa aflati declaratiile celor mai bune sportive din Europa dupa succesul de la Campionatele de canotaj din Elveţia. Detalii aici!

CREDIT FOTO: Ana Maria Oancia

Autor: Ovidiu Pețenghea