Dan Alexandru Hriscu se impune la SUBCARPATI Trail Run

0
194
Dan Alexandru Hriscu se impune la SUBCARPATI Trail Run
sursa SUBCARPATI Trail Run Facebook

Dan Alexandru Hriscu se impune la SUBCARPATI Trail Run cu un nou record al întrecerii. ”Cursele ne învață să ne provocăm pe noi înșine. Ele ne învață să mergem dincolo de ceea ce credeam că putem face!”

Dan Alexandru Hriscu se impune la SUBCARPATI Trail Run
Sursa Facebook SUBCARPATI Trail Run

Dan Alexandru Hriscu se impune la SUBCARPATI Trail Run la ediția cu numărul 4 și a spulberat recordul cursei de maraton.

”Despre Subcarpați aș spune în felul următor: este un loc/cursă unde îmi doresc să mă întorc de fiecare dată, ușor ușor devine una dintre cursele de suflet, pentru că e pe placul meu, adică destul de alergabilă ca și profil de cursă! Am revenit anul acesta la proba de Maraton cu gândul de a face un rezultat bun, nicidecum să vin chiar pe prima treaptă a podiumului și să bat recordul lui Robert Hajnal cu 30 de minute, timpul meu fiind de 3 ore și 15 minute și 48 de secunde!”

Sursa Facebook SUBCARPATI Trail Run

Dan Alexandru Hriscu a relatat pentru AIMX cum a câștigat!

”Am condus cursa de la început până la sfârșit, nu acesta a fost scopul, cumva am luat cursa ca pe un test personal, mi-am văzut de cursa mea, am acordat o mai mare atenție marcajelor specifice probei mele pentru că acum doi ani eu și cu ceilalți doi adversari/colegi (Ivanescu Andrei și Hajnal Robert) am fost direcționați un pic greșit ceea ce a făcut ca toți trei să ne întoarcem la finish mai rapid decât planuisem! Așa ca de atunci mi-am promis să revin la aceasta cursă! Țin să îi mulțumesc lui Vali (organizatorul) pentru invitație și tuturor voluntarilor care au făcut posibilă desfășurarea în condiții bune a tuturor competițiilor marca Subcarpați Trail Run! Cât despre mine, îmi permit să mai adaug că poate nu sunt cel mai bun, dar pot produce “surprize” plăcute pentru mine și mai puțin plăcute pentru adversari sau pentru cei ce cred ca Dani nu poate!”

Hriscu Dan Alexandru are planul stabilit!

”Diferența se face prin foarte multă muncă, eforturi, disciplină, ieșirea din zona de confort și lista poate continua! Pentru mine urmează Campionatul Național de Ultraalergare pe șosea de la Timișoara (proba de 6 ore).”

Rezultatele din acest sezon sunt următoarele: Locul 1 la Semimaraton Gerar ( a făcut echipă cu Antoanela Manac și cu Radu Milea) Locul 1 la proba de 10kilometri din cadrul SportGuru 21k Timișoara. Locul 3 la Urme Pe Play proba de UltraMaraton 56 de kilometri cu 3200 diferența de nivel (cursa a fost și criteriu de selecție pentru Campionatele Mondiale din Austria) Locul 1 la Subcarpați Trail Run proba de Maraton (40,81 km, 1735 diferența de nivel).

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea