Daniel Natea e medaliat la final de an. Succes obtinut la Sambo

83
Daniel Natea e medaliat la final de an. Succes obtinut la Sambo

Daniel Natea e multumit dupa evolutia in 2020. Sportivul din Sibiu a participat pe 18 si 19 decembrie la Cupa Mondială de Sambo. Competiția a fost la Moscova. In Rusia, Natea a cucerit medalia de bronz. La Mondial au participat sportivi din 15 tari.

Daniel Natea e din nou acasa dupa efortul depus in luptele din Rusia.

Daniel Natea e medaliat la final de an. Succes obtinut la Sambo

’’Mulțumesc lui Dumnezeu că închei anul pe podium! Medalie de bronz la World Cup. Nu transpun victimizare, ci doar realitatea! Înainte cu 2 săptămâni de ultima competiție am suferit o accidentare care mi-a afectat pregătirea și eficacitatea din timpul meciului. Așadar, replica: “doar locul 3?nu își are rostul! ” A postat pe pagina de socializare, Natea.

Daniel Natea a fost medaliat cu bronz la categoria plus 100 kilograme in acest an la Campionatele Mondiale si apoi a castigat si titlul national la Sambo.

Titlu national pentru Daniel Natea la Sambo! Luptele au fost la Izvorani
Natea Dani Zen și  Alex Jenariu medaliat la tineret la Mondiale

Anul trecut Daniel a cucerit medalia de argint la Campionatele Mondiale de sambo de la Cheongju, in Coreea de Sud.

Daniel Natea a fost învins de mongolul Purevdorj Damdinsuren. Natea, consacrat ca judoka, l-a învins în optimi pe ucraineanul Stanislav Bondarenko, în sferturi a câştigat în faţa georgianului Beka Berdzenişvili, iar în semifinale s-a impus în faţa moldoveanului Denis Tachii.

Daniel Natea este fost castigator al medaliei de aur la judo!

Daniel Natea a castigat la Madrid, in Spania la categoria plus 100 kilograme. Natea l-a invins in optimi pe spaniolul David Fernandez. Sportivul nascut pe 21 aprilie 1992 a trecut in sferturi de germanul Andre Breitbarth. In semifinale Natea a luptat cu Irinel Vasile Chesaru Grigoras. Sportivul reprezenta Spania.

Daniel Natea a castigat medalia de aur la Madrid in fata rusului Soslan Bostanov.

Pe AIMX  cititi aici despre tinerii inotatori romani care au facut recorduri in Ungaria

Autor: Ovidiu Pețenghea