Daniel Pacioianu anunță cel mai bun rezultat la Bob 4 din 1992 până în prezent

134
Daniel Pacioianu anunță cel mai bun rezultat la Bob 4 din 1992 până în prezent

Daniel Pacioianu anunță cel mai bun rezultat la Bob 4 din 1992 până în prezent obținut la BMW IBSF World Cup în proba băieților.

Daniel Pacioianu anunță cel mai bun rezultat la Bob 4 din 1992 până în prezent

Daniel Pacioianu anunță cel mai bun rezultat! Tentea, Iordache, Pacioianu și Daroczi sunt protagoniști. Întrecerea a fost la Altenberg, la BMW IBSF World Cup.

Tentea Mihai Cristian Iordache George Pacioianu Mihai Daniel Daroczi Nicolae Ciprian au terminat în: 1:50.76   (+1.44) în raport cu britanicii

Hall Brad Lawrence Taylor Gulliver Arran Cackett Greg care au câștigat în: 1:49.32

Top trei a fost completat de echipajele din Germania și Elveția.

Tricolorii au fost pe 8. Au concurat 16 echipaje.

La feminin, Andreea Grecu are argint după o întrecere strânsă cu germanca Laura Nolte. În clasamentul concursului de Cupă Mondială de la Altenberg, primul loc a fost ocupat de Kaillie Humphries din SUA.

Andreea Grecu are argint la monobob, la Campionatele Europene din Germania
Comitetul Olimpic și Sportiv Român 

Andreea Grecu are argint la Campionatele Europene de la Altenberg. Georgeta Popescu, campioană olimpică de tineret, s-a clasat pe locul 6. La etapa de Cupă Mondială de la Altenberg, Mihai Cristian Tentea şi Nicolae Ciprian Daroczi au ocupat locul 10.

Georgeta Popescu și tandemul Andrei Nica-Mihai Calancea au urcat pe podium după evoluția din Germania!

Georgeta Popescu și tandemul Andrei Nica-Mihai Calancea fac performanță la bob
sursa Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Georgeta Popescu și tandemul Andrei Nica-Mihai Calancea au obținut medalii de bronz la competiția sub 23 de ani de la Winterberg.

Campioana olimpică de tineret și campioană europeană de juniori la monobob, Georgeta Popescu este medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale rezervate juniorilor sub 23 de ani.

Cu pilotul campion olimpic de tineret, echipajul de dublu al României a prins podiumul la mondiale. Tandemul Andrei Nica-Mihai Calancea a încheiat Mondialele din Germania cu bronz.

Andreea Grecu s-a clasat a 8-a la monobob la Cupa Mondială de la Altenberg, iar echipajul Mihai Tentea-Ciprian Daroczi a sosit al 6-lea la Campionatul Mondial de Juniori.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!