sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXDaria Haristiade este campioană națională la seniori la TIR

Daria Haristiade este campioană națională la seniori la TIR

Daria Haristiade este campioană națională la seniori la TIR. Sportiva de la CSM Arad a concurat la București în weekend la finala Campionatului Național de glonț pentru seniori. 

Daria Haristiade este campioană națională la seniori la TIR. Declarația sportivei de la CSM Arad.

”Titlul de campioană națională la senioare este o încheiere de sezon ideală, făcând trecerea la sezonul de aer satisfăcătoare. Am corectat greșelile din concursul de juniori și tineret, astfel reușind o performanță foarte bună în finală. Reiau pregătirile pentru Mondialele de la Cairo.”

Daria Haristiade este campioană națională în proba de pistol sport și dublu medaliată cu bronz la pistol sport viteză și pistol sport precizie, ambele 40 de focuri. În pregătire pentru Campionatele Mondiale, Luca Joldea a absentat de la finala seniorilor.

Medalii pentru Daria Haristiade la Campionatul de tineret de glonț. Argint la tineret și bronz la junioare, la pistol 40 precizie și la pistol 40 viteză, în echipa formată cu Jessica Ianțoc și Andreea Brie, Daria a evoluat la junioare. CSM Arad a abordat finala de glonț a Campionatului Național de juniori doar cu fete însoțite la București de antrenoarea Monica Toth. 

Daria Haristiade este campioană națională la seniori la TIR.Medalii pentru Daria  Haristiade la Campionatul de tineret de glonț

Medalii pentru Daria Haristiade la Campionatul de tineret de glonț. Declarația sportivei:

”La Campionatul de tineret de glonț doar eu am participat de la Arad. Am luat argint la 40 focuri și tot argint la proba sport. Merg cu Luca Joldea la Campionatele Mondiale de la Cairo, iar la seniori îi avem pe Vlad Andrei la pistol, pe Laura Ilie și Roxana Sidi la pușcă. La Cairo concurez cu Luca și la mixt. Lisa Gabel de la CSM Brașov și Mardale Clara de la CSM Teleorman au fost pe podium la Campionatul de tineret de glonț.”

Palmaresul Dariei poate fi consultat aici!

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE