sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăALERGAREMădălina Florea își apără titlul și se califică la Mondialul de Alergare...

Mădălina Florea își apără titlul și se califică la Mondialul de Alergare Montană

Mădălina Florea își apără titlul la Campionatul Național de Alergare Montană. Atleta va participa la Campionatul Mondial de Alergare Montană care se va desfășura în Thailanda în perioada 3-6 noiembrie.

Mădălina Florea își apără titlul și se califică la Mondialul de Alergare Montană

Mădălina Florea își apără titlul, iar Raress Miklos a reușit să obțină prima medalie individuală la un Campionat Național de seniori. Declarații!

”Emoții la dublu la Campionatul Național de Alergare Montană, atât ca și sportiv, fiind și primul concurs oficial în care sunt antrenor. Astăzi mi-am apărat titlul de Campioană Națională de anul trecut. Am obținut totodată și calificarea la Campionatul Mondial de Alergare Montană care se va desfășura în Thailanda în perioada 3-6 noiembrie, însă acest concurs nu a fost despre mine. Acest concurs a reprezentat prima medalie a echipei de junioare de la CSS Sighișoara la un Campionat Național, ocupând poziția a treia și a obținut medalia de bronz. Echipa a fost formată din Prejmereanu Alexandra, Lavinia Boitos, Alexandra Mosora si Raluca Nistor.

Popa Marius a obținut medalia de argint la categoria tineret.

Raress Miklos a reușit să obțină prima medalie individuala la un Campionat Național de seniori după multă dorință și luptă, terminând cursa pe locul al 3-lea.

Mădălina Florea își apără titlul și se califică la Mondialul de Alergare Montană

Totodată, echipa CSM Sighisoara a obținut locul al 4-lea în clasamentul pe echipe al seniorilor, la doar 4 puncte de locul al 3-lea. Echipa a fost formată din Rares, Marius și Raul Popa. Sunt mândră de aceste rezultate și sunt sigură că munca asiduă depusă constant o să ne ducă din ce în ce mai sus. Nu putem uita munca depusa sub indrumarea antrenorului nostru Avram Ioan, căruia îi mulțumim pentru tot. Mulțumim CSS Sighisoara și CSM Sighisoara pentru toata implicarea în performanța pe care ați arătat-o de-a lungul anilor.”

”Poate pentru mulți, un astfel de rezultat nu reprezintă nimic sau e nesemnificativ, însă pentru mine înseamnă foarte mult. Am muncit extrem mult, din rezultate și timpi poate nu se vede toată munca din spate (deși progresul de anul asta a fost destul de semnificativ la majoritatea probelor).” Postarea completă a lui Rareș o găsiți aici!

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE