Daria Paliciuc s-a impus în Finala Campionatului Național de Dresaj.

46
Daria Paliciuc s-a impus în Finala Campionatului Național de Dresaj.
sursa Facebook, Daria Paliciuc

Daria Paliciuc s-a impus în Finala Campionatului Național de Dresaj. A concurat în perioada 6-8 octombrie la baza Equestria din Bucuresti. Daria este campioană în proba de dresaj la Balcaniada de la Atena!

Daria Paliciuc s-a impus în Finala Campionatului Național de Dresaj.Daria Paliciuc reprezintă România la concursurile internaționale de dresaj.
sursa foto site Daria Paliciuc .ro

Daria Paliciuc s-a impus în Finala Campionatului Național de Dresaj spre satisfacția antrenoarei Irina Lis!

”Am participat cu calul Everton, la categoria seniori,Inter I și Inter I Free Style și în urma clasării pe primul loc, am câștigat titlul de campioană națională. Până acum mi-am îndeplinit obiectivele pentru acest an, în urma pregătirii cu antrenoarea Iryna Lis am avut rezultate foarte bune la Balcaniadă și la concursurile internaționale din Ungaria și Slovacia. La începutul lunii Noiembrie voi participa cu Everton la concursul internațional din Motesice, Slovacia. Îmi doresc să avem un rezultat bun și să ne antrenăm în aceleași condiții și sezonul viitor.”

În acest an, Daria Paliciuc a entuziasmat și la Dressurzentrum Máriakálnok. Sportiva adună trofee. Evoluează cu Everton și ZOZ.

Două medalii de aur a câștigat Daria Paliciuc la întrecerile organizate la Atena. Este al doilea an în care participă la categoria Seniori, sportiva a reuşit să încheie proba cu un procentaj de 72,375%.

Daria este Masterandă în Sport, are un palmares care se îmbunătățește permanent. A cucerit aur și argint la fiecare categorie la care a participat. Daria reușea în 2015 să devină campioană națională la categoria juniori. Câștiga Cupa României la categoria juniori, Cupa Federației Ecvestre Române, la Piatra Neamț, Cupa Sf.Gheorghe la Dresaj, la juniori, la Arad. Daria urca repetat pe podium în cadrul competițiilor naționale din Ungaria! De la un alt la altul și-a etalat dorința de a fi mai bună, se dedică disciplinei ecvestre și este răsplătită cu titluri și medalii.

Palmaresul și galeria foto sunt aici!

Pe AIMX aflați aici despre medaliații României la Campionatele Europene de bodybuilding și fitness!