Daria Paliciuc și ZOZ adună trofee. Rezultate în această toamnă

0
621

Daria Paliciuc și ZOZ au avut o toamnă plină. Rezultate care vin să confirme progresul sportivei la competițiile ecvestre. Daria Paliciuc are în palmares și Cupa Federației Ecvestre! La începutul carierei, din 2010 până în 2013 a fost campioană la categoria copii. Daria s-a remarcat la probele de obstacole și dresaj.

Daria Paliciuc și ZOZ, iapa olandeză de 17 ani continuă să evolueze. De cinci ani se pregătesc împreună și rezultatele sunt din ce în ce mai bune!

Daria Paliciuc și ZOZ adună trofee. Rezultate în această toamnă

”În această toamnă am câștigat Campionatul Național la categoria tineret ,Campionatul Balcanic la aceeași categorie și săptămâna trecută am participat la FEI World Challenge,la categoria Sf.Gheorghe. La toate concursurile din toamnă am fost cu calul ZOZ.”Daria Paliciuc

Doi arădeni au reprezentat România la Campionatul Balcanic de Dresaj desfăşurat, în perioada 17-19 septembrie, la Olympic Equestrian Center Markopoulo.  Ștefan Ailoaie a evoluat la categoria copii, iar Daria Paliciuc, la categoria tineret.

Ștefan Ailoaie cu calul Zaina împreună cu echipa de copii a României au obţinut argintul balcanic la proba de echipe, iar Daria Paliciuc cu ZOZ au obținut aurul balcanic la categoria tineret.

La Campionatul Balcanic, în Grecia, la Atena, Daria s-a clasat de trei ori pe primul loc! Din echipa Dariei face parte și Selina Alexandrescu

În 2012, Selina reușea la Campionatul Balcanic de Dresaj cu Merkur Siker Casino, iapa ei, să câștige medalia de aur la categoria seniori. A fost o performanță excepțională pentru România. La numai 28 de ani, Selina a devenit campioană balcanică la dresaj ecvestru, ramura cea mai elegantă a echitației.

”Mă antrenez la clubul Equestria în Bucuresti cu antrenorii echipei Steaua, Selina și Sorin Alexandrescu. Caii cu care concurez,Everton și ZOZ sunt parteneri buni,alături de ei mă perfecționez și mă străduiesc să obțin rezultate bune.”-Daria Paliciuc

Palmaresul Dariei și galeria foto sunt aici!

Pe AIMX aflați aici și despre evenimentul de la „Cheile Gradistei” care îi așteaptă pe alergătorii montani pe 13 și 14 noiembrie la Spartan Race România.

Autor Ovidiu Pețenghea