David Popovici a castigat titluri la 100 metri liber şi la 200 metri mixt.

0
779
David Popovici a castigat titluri la 100 metri liber şi la 200 metri mixt.

David Popovici a castigat intrecerile din ultima zi la Campionatele Nationale de Natatie. Sportivul de la Steaua a castigat si la 200 metri liber in prima zi de concurs in Bucuresti.

David Popovici a castigat la 16 ani trei titluri la seniori. Robert Glinţă, înotător calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a impus la 50 metri spate în ultima zi de concurs.

David Popovici s-a impus la 100 metri liber în fața sportivilor Mihai Gergely (CSM Cluj-Napoca) și Alexandru Richard Szilagyi (CSM Braşov).

David a fost cel mai bun și la 200 metri mixt. Pe podium au fost și Vlad Ştefan Stancu (CSA Steaua Bucureşti) și Mihai Gergely (CSM Cluj-Napoca).

La 200 metri liber David Popovici s-a impus in fata colegului Vlad Ştefan Stancu (CSA Steaua). Mihai Gergely (CSM Cluj-Napoca) a fost pe trei.

Robert Glință a fost în formă la Naționale. Robert s-a impus in proba de 50 metri fluture. Pe doi a fost George Adrian Raţiu (CSA Steaua). Daniel Cristian Martin (CSM Bacău) şi el calificat la Jocurile Olimpice de anul viitor, s-a clasat pe locul al treilea.

Robert Glinţă și Daniel Cristian Martin au urcat pe podium și în ziua a doua a Naționalelor de Natație din București.

David Popovici a castigat titluri la 100 metri liber şi la 200 metri mixt.

Robert Glinţă (CS Dinamo) s-a impus la 50 metri liber, iar Daniel Cristian Martin (CSM Bacău) a câștigat la 100 metri fluture. Robert și Daniel sunt calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 metri spate. Robert s-a impus și la 100 metri spate la Naționale.

Mihai Iacob s-a impus în ultima zi de întreceri la 200 metri bras. Sportivul de la CSM Piteşti a fost urmat de Sebastian Nicolae Tulea (CS Farul Constanţa).

Pe trei a fost Darius Cătălin Petrache (CSA Steaua Bucureşti).

La 100 metri spate Gabriela Ioana Gâdea (CSA Steaua Bucureşti) a câștigat titlul. Pe podium au fost și Alexandra Dobrin (CSU Piteşti) și Delia Giorgiana Safcencu (CSM Piteşti).

Alexandra Dobrin s-a impus in fata stelistelor Ioana Marin și Maria Claudia Gâdea la 200 metri mixt.

La 400 metri liber Emilia Colţi Dumitrescu (CS Petrolul Ploieşti) s-a impus în fața sportivelor de la Steaua, Ecaterina Scorţea și Bianca Maria Ilie.

La 50 metri fluture Bianca Andreea Costea (CSA Steaua Bucureşti) a câștigat în fața colegelor de club, Gabriela Ioana Gâdea și Maysa Raţiu. Bianca a fost performera primei zile la Complexul Sportiv National ”Lia Manoliu” din Bucuresti, cu două titluri cucerite, la 50 metri liber si 100 metri liber.

Pe AIMX aflati aici și campionii la canotaj.