5 titluri pentru Steaua vineri la Natatie. Pentru Dinamo câștigă Robert Glință

91
5 titluri pentru Steaua vineri la Natatie. Pentru Dinamo câștigă Robert Glință
Sursa FRNPM

5 titluri pentru CSA Steaua Bucureşti în ziua a treia a Campionatelor Naţionale în bazin de 50 m. Întrecerile sunt găzduite de Complexul Sportiv Naţional ”Lia Manoliu” din Bucureşti.

5 titluri pentru steliști! S-au remarcat Ioana Marin, Maria Claudia Gâdea,  Gabriela Ioana Gâdea și Eduard Rednic

Ioana Marin a reuşit două victorii, s-a impus la 50 metri, unde a împărţit victoria cu Delia Giorgiana Safcencu (CSM Piteşti), şi la 200 metri liber.

5 titluri pentru Steaua vineri la Natatie. Pentru Dinamo câștigă Robert Glință

Surorile Gâdea au câştigat fiecare câte o probă vineri. Maria Claudia s-a impus la 400 metri mixt, iar Gabriela Ioana la 100 metri fluture.

Robert Andrei Glinţă (CS Dinamo) s-a impus la 100 metri spate, probă în care e calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Robert Glință a îndeplinit baremul la întrecerea cu premii de 3 milioane de dolari în China. La Guangzhou (China) Glinta a terminat proba, 100 metri spate cu timpul de 53,70 de secunde in finala la 100 metri, spate la Champions Swim Series.

La 23 de ani  Robert continua sa confirme forma excelenta in proba de spate!

Acum la Naționale, Robert Andrei Glinţă a înotat în 00:54:83. Pe doi a terminat Paul Andrei Roşioru (CSM Bucureşti). Al treilea a incheiat Denis Laurean Popescu (CSŞ Reşiţa).

La 1.500 metri liber s-a impus Bogdan Mihai Petre (CSU Piteşti). Sportivii de la Steaua l-au urmat în ordinea Vlad Ştefan Stancu și Andrei Marinescu Popazov.

La 50 metri bras s-a impus Radu Vaipan. Inotatorul de la CSM Timişoara a fost urmat de Andrei Răzvan Grădinaru (CS Farul Constanţa) Andreeas Dincă (CSM Piteşti) a fost pe trei.

La 200 metri fluture, Eduard Rednic a câștigat în fața colegului de la Steaua, Cristian Lăpădat. Lucas Ioan Gheorghe (Colegiul Naţional Emil Racoviţă Bucureşti) a fost pe trei.

Pe AIMX aflati aici rezultatele din celelalte zile la Campionatele Naţionale în bazin de 50 metri din București.