David Popovici se antreneaza cu Adrian Radulescu si face recorduri la inot la 15 ani!

724

David Popovici se antreneaza dupa un program bine stabilit. Se trezeste in fiecare dimineata la 4! Dupa ce mananca la 5.45 este in apa! Are un antrenament de doua ore, dupa care urmeaza scoala pana la ora 13.00. David Popovici invata la Colegiul National George Cosbuc. David are in program dupa scoala antrenamentul fizic si doua din 7 zile in fiecare saptamana are si un al doilea antrenament in apa. David Popovici se antreneaza de luni pana sambata, in fiecare saptamana.

David Popovici se antreneaza, castiga concursuri, face recorduri si vrea sa participe la Jocurile Olimpice. Are 15 ani si 1 metru 86 centimetri.

David Popovici se antreneaza cu Adrian Radulescu si face recorduri la inot la 15 ani!Medicii estimeaza ca David o sa ajunga la 1 metru si 96 de centimetri. Fratele sau mai mare are 2 metri si el a facut inot, insa David Popovici a transformat din pasiunea pentru inot, un stil de viata si face performanta.

David Popovici are 7 recorduri nationale doborate in 4 probe diferite si trofeul pentru “Cea mai buna performanta” atat la Juniori (15-16 ani) cat si la Tineret (17-18 ani) la Nationalele din Bacau!

David Popovici invata la Colegiul National George Cosbuc. O scoala care i se potriveste personalitatii lui. David este extrovertit si a gasit mediul prielnic pentru ca spiritul sau liber sa se dezvolte.

David Popovici este foarte puternic mental! Legatura cu antrenorul lui, Adrian Radulescu se vede in rezultate. Inainte de fiecare cursa discuta strategia si David aplica sfaturile lui Adrian Radulescu.

David Popovici se antreneaza cu Adrian Radulescu si face recorduri la inot la 15 ani!Antrenorul lui David, Adrian Radulescu e tot timpul la bazin. Are grija de copiii din grupele de performanta. Sunt  sportivii de la 9 la 14 ani. Adrian a facut inot de performanta de la 6 la 15 ani si a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. Adrian Radulescu  si-a facut si masterul in performanta sportiva. A fost bursier Erasmus in Danemarca si doctorand in stiinta sportului. S-a alaturat echipei Aqua Team in 2011 si este alaturi de Catalin si Iulia Becheru, fondator al clubului Navi.

Autor: Ovidiu Pețenghea