De la Politia de Frontiera in desert! Radu Roman participa la Oman Desert Maraton

860

Oman Desert Maraton il gaseste pregatit pe Radu pentru 6 etape epice.

Promotor al unui stil de viata sanatos, Radu a ales sa alerge, dupa care a marit miza. A participat la maratoane, iar apoi la ultramaratoane. Antrenat in cadrul Politiei de Frontiera, reprezentantul Sighetului Marmatiei a ajuns acum in desert!

RADU ROMAN

Pe Radu il asteapta de azi impreuna cu alti 100 de concurenti un traseu de 165 km impartiti in 6 etape( cea mai lunga etapa are 42 de kilometri). Sunt inscrisi concurenti din 15 tari. Radu Roman e singurul reprezentant  pentru Romania.

Astazi concurentii au facut transferul catre baza Maratonului Oman Desert. Radu si ceilalti concurenti au fost transportati timp de 3 ore. Au asigurat pranzul si mai tarziu cina la ora 19.00 in Oman, 17 in Romania. De sambata incepe Maratonul! Startul se da din apropierea Castelului Al Wasl. Pana la Maratonul din Oman, Radu a participat la Maratonul International Cluj-Napoca, Ultramaratonul Transylvania-Muntii Bucegi, Maratonul International Lago Maggiore si tot in Italia, la Maratonul Emporio Armani Milano. Anul trecut Radu Roman a avut in program si Semimaratonul din Estonia-Rakvere.

Autor: Ovidiu Petenghea

Credit Photo: maratonoman.com, facebook Politia de Frontiera Romana