Declaratia Larisei Iordache dupa ce a iesit in strada in uniforma de politie

238
Declaratia Larisei Iordache dupa ce a iesit in strada in uniforma de politie

Declaratia Larisei Iordache nu arata ca a fost deranjata de noua misiune. Aseara Elisabeta Lipa, presedintele Federatiei Romane de Canotaj a criticat decizia de a trimite sportivii olimpici in strada. Sportivii clubului Dinamo ies la datorie in strada.

Declaratia Larisei Iordache, dupa ce s-a alaturat fortelor de ordine care aplica legea in timpul starii de urgenta.

”Am schimbat costumul de gimnastica in uniforma de politie pentru o perioada, din cauza lipsei de personal. Trebuie sa intelegem ca este cel mai bine sa stam in casa. Toti oamenii care in perioada aceasta dificila sunt la munca, sunt pusi in pericol. Pentru a opri acest virus trebuie sa ne gandim si la cei din jurul nostru. Asa ca eu va rog sa stati in casa si sa aveti grija de sanatatea voastra!”, a scris Larisa Iordache, pe pagina de socializare.

Declaratia Larisei Iordache dupa ce a iesit in strada in uniforma de politie

La 23 de ani Larisa Iordache are in palmares:

  • 12 medalii europene, 4 mondiale si una olimpica. Un bronz are Larisa la Jocurile Olimpice de la Londra!

Presedintele Clubului Sportiv Dinamo, George Cosac, spune ca singurii care nu participa la actiune sunt atletii calificati sau in curs de calificare la Jocurile Olimpice.

„Ni s-a solicitat sa punem la dispozitie personalul clubului Dinamo. Cred ca este o solidaritate fata de tot ceea ce se intampla in conditiile dificile in care se afla tara. Credeti-ma ca unii chiar cu bucurie au si trimis diferite selfie-uri. Primii care au intrat au fost cei din birouri. Cand ei vor ajunge la fiecare sectie de Politie, acolo, in functie de grad, de cunostinte, li se va distribui ceea ce vor avea de facut”, a declarat George Cosac, pentru Digi24.

Pe AIMX puteti afla noua data limita pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Grupul de lucru al Comitetului International Olimpic  a aprobat mai multe modificari ale sistemelor de calificare la Jocurile Olimpice din capitala Japoniei. Detalii aici!