vineri, decembrie 8, 2023
AcasăALERGAREDenis Toma de la întreceri câștigate pe plan național la întrecerea din...

Denis Toma de la întreceri câștigate pe plan național la întrecerea din Turcia

Denis Toma a câștigat la 400 de metri la categoria U23/Seniori cu timpul de 48.99, apoi la Cupa RMA a câștigat în probele de 200 de metri și 400 de metri la o categorie superioară vârstei lui.

Denis Toma de la întreceri câștigate pe plan național la întrecerea din Turcia

Denis Toma și Vlad Calfa pregătesc noi rezultate de referință pentru atletismul românesc.

”Începutul sezonului 2023 este unul bun. Am început pregătirea pentru acest sezon din luna august, antrenându-mă două antrenamente zi de zi. A fost o perioadă grea, nu am avut timp de foarte mult timp liber, m-am concentrat doar pe antrenamente.Pot spune că plăcerea de a alerga și a de mă auto depăși la fiecare antrenament a devenit un stil de viață, în fiecare weekend ies la o mișcare chiar dacă antrenorul meu îmi dă liber. ”

Denis Toma dă dovadă de abnegație, este serios și își ascultă antrenorul și vrea să își îmbunătățească evoluția de la o cursă la alta.

Denis Toma de la întreceri câștigate pe plan național la întrecerea din Turcia

”Sezonul de sală a început pe 21 ianuarie, câștigând locul 1 în proba de 400M la categoria U23/Seniori cu timpul de 48.99. Această clasare mi-a dat dorința ca săptămâna următoare să alerg și la Cupa RMA unde am reușit cucerirea a două medalii de aur în probele de 200M și 400M la o categorie superioară vârstei mele. Următoarea competiție este pe 11 februarie în Istanbul, Campionatul Balcanic de Seniori unde o să reprezint România în probă de 4x400m.”

Anul trecut Denis a reușit un nou record național și a obținut medalia de aur, iar pentru acest an obiectivul rămâne același, triumf pe plan național la sprint!

Denis Toma de la întreceri câștigate pe plan național la întrecerea din Turcia

”Voi participa la Campionatul Național U23/Seniori pe 18-19 februarie, cel mai important din acest sezon unde sunt pregătit să arăt roadele muncii mele. Am în spate o echipă frumoasă și puternică, antrenorul meu Calfa Vlad care îmi este alături indiferent de situație, de asemenea colegii mei care la fiecare concurs mă susțin și le sunt recunoscător pentru asta. La cupa RMA le-am simțit energia și am reușit să fac față într-o cursă puternică la 200M unde am reușit să câștig în fața unuia dintre cei mai buni sprinteri seniori din țară, cu timpul de 22.19 .”

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE