Denisa Dragomir castiga Sky Masters 2019, Limone Extreme Race

262
Denisa Dragomir castiga Sky Masters 2019, Limone Extreme Race

Denisa Dragomir castiga Sky Masters ultima cursa si finala circuitului mondial de skyrunning! Pana la succesul de la Limone Extreme Race, tot in aceasta toamna, dar in septembrie Denisa Dragomir a castigat prima etapa din cariera in Cupa Mondiala de Skyrunning. 

Denisa Dragomir castiga Sky Masters dupa ce a facut o cursa mare si la ZaCup SkyRace, in nordul Italiei. Alergatoarea a spulberat atunci si recordul competitiei detinut de Elisa Desco. „Sunt foarte, foarte fericita. Este prima mea victorie intr-o etapa de Cupa Mondiala”, a declarat Denisa pentru AIMX imediat dupa concurs.

Denisa Dragomir castiga Sky Masters 2019, Limone Extreme RaceLa Sky Masters ultima cursa si finala circuitului mondial de skyrunning, Denisa a castigat in 03:36:55! A doua clasata a fost reprezentanta Spaniei, Aviles Castano Sheila. Iberica a terminat in 03:42:13. A treia clasata a fost Marcela Vasinova din Cehia (03:51:35). Cehoaica a fost prima la categoria de varsta 30-39 de ani. Denisa si Sheila participa la 20-29 de ani.

”Traversez un varf de forma si sper sa ma tina pana in noiembrie la Campionatul Mondial de Alergare Montana”a declarat Denisa pentru AIMX!

Denisa Dragomir  a castigat in septembrie medalia de aur la Campionatul European de Skyrunning. Concursul s-a desfasurat in nordul Italiei. Alergatorii au avut de parcurs un traseu superb, cu privelisti spectaculoase. Alpii, cu varfuri de peste 4000 de metri, au format un decor de vis. Traseul a avut o lungime de 31 de kilometri, cu 2600 de metri diferenta de nivel.

Denisa Dragomir s-a impus autoritar si a castigat Campionatul European de Skyrunning  in 3 ore, 23 de minute si 30 de secunde. Campionatul European de Skyrunning s-a tinut pe traseul cursei Veia Sky Race. O cursa familiara Denisei. Sportiva s-a aflat pentru a cincea oara consecutiv la start.  Cea mai mare altitudine la care au ajuns alergatorii a fost de 2500 de metri. Calita pe un traseu extrem in aceasta vara, in etapa de Cupa Mondiala de Sky Running Extreme Matterhorn Ultraks, Denisa Dragomir a fost prima la Cimo Verosso (2250 de metri).