Campioane la Cros! Concluzii dupa intrecerile de la Baile Felix

337
Campioane la Cros! Concluzii dupa intrecerile de la Baile Felix

Campioane la Cros! S-au impus  Adela Păulina Bălțoi (ACS Sportul Feroviar) la senioare.  Claudia Prisecaru (CSM Focșani) la tineret. Angela Veronica Olenici (CSM Onești) la junioare!

Campioane la Cros in stațiunea Băile Felix (județul Bihor). La start s-au prezentat 126 de sportivi din întreaga țară. La seniori s-au impus Adela Păulina Bălțoi și Nicoale Alexandru Soare.

Sportiva de la ACS Sportul Feroviar a terminat cei 8.000 de metri cu timpul de 29:24.36. Top 3 a fost completat de Andreea Alina Piscu (CS Știința Bacău) – 30:10.38. Pe trei a incheiat Julia Milena Augsburger (CS Ceahlăul P. Neamț) – 30:19.00.

Campioane la Cros! Concluzii dupa intrecerile de la Baile Felix
Claudia Prisecaru campioana la Tineret

TINERET FEMININ (6.000 metri)
1. Claudia Prisecaru (CSM Focșani) – 21:34.73.
2. Cristina Daniela Bălan (CS Athletics Timișoara/CSM Craiova) – 21:56.53.
3. Oana Diana Miruna Ivăncescu (CS Târgoviște) – 22:13.40.

”Este primul cros in care nu termin obosita. Am plecat cu Andreea si dupa aproximativ 2 km. imi zicea: Nu ti se pare ca ai plecat cam tare? I-am zis ca nu si dupa, am inceput sa alerg un pic mai tare, sa maresc distanta intre noi. La ultima tura am vazut ca sunt prima si nu mai pot pierde titlul de campioana, asa ca am alergat lejer. Imi doream sa castig un titlu de campioana deoarece din 2017 pana acum am luat in fiecare an cate unul dar, la probe diferite. Am castigat la obstacole in 2017, la maraton in 2018 si anul acesta la cros .”-Adela Baltoi

Pentru Adela Baltoi urmeaza Campionatul Balcanic.

Campioane la Cros! Concluzii dupa intrecerile de la Baile Felix”Imi doresc sa prind o medalie la individual. In rest am sa mai particip la cateva competiție mai mici si am sa le abordez ca pe un antrenament. Acum nu pot sa spun ca sunt cea mai buna. La Baile Felix nu au fost fetele bune care ar fi alergat mult mai bine si locul meu in clasament ar fi fost altul. Ma bucur de moment și sunt mulțumită de mine in primul rand cum am alergat chiar daca a fost un timp modest.”-Adela Baltoi

Pe AIMX puteti citi AICI despre cea mai buna junioara si cursa castigatoare pe care a facut-o!

Autor: Ovidiu Pețenghea