Denisa Dragomir la LIVE AIMX:”Sunt convinsa ca voi castiga un titlu de campioana mondiala pana la finalul carierei”

222

Denisa Dragomir a fost invitata emisiunii „LIVE AIMX”. Alergatoarea montana a vorbit intr-un interviu de 46 de minute despre obiectivele sale, cum trece prin aceasta pandemie de coronavirus si despre multe alte subiecte interesante. Intregul dialog cu moderatorul Vlad Lucian Arhire il gasiti pe pagina de facebook aimx.ro la data de 4 aprilie.

Alergatoarea Denisa Dragomir a avut un „start” de sezon plin

Denisa Dragomir a devenit al doilea sportiv roman care semneaza un contract cu Red Bull dupa cea mai valoroasa handbalista a lumii, Cristina Neagu. Alergatoarea de 27 de ani a schimbat si echipa pentru care alearga: din 2020 ea va concura pentru Merrell, din Spania. Denisa a dezvaluit la LIVE AIMX si cum va arata de-acum un sezon normal pentru ea:

Denisa Dragomir, antrenament, aprilie 2020
Denisa Dragomir, aprilie 2020

„Mi-am propus sa reduc foarte mult numarul competitiilor, sa le injumatatesc. Cred ca 6 sunt sufiente, dar mai am o marja asa de 1-2….Se aduna uzura cu timpul si nu doar uzura din timpul competitiei, ci si drumul, calatoria pana acolo.”

Denisa a vorbit si de cat de mult conteaza recuperarea in activitatea ei: „Este foarte importanta. In momentele acestea sufar foarte mult. Mi-as dori sa fac un masaj, sa merg la bazin, la inot, sa fac o sauna. De cand am inceput sa merg constant am redus foarte mult durerile si am prevenit aparitia unor accidentari”.

Denisa Dragomir: „Inainte sa iau aceasta pauza fortata mergeau extraordinar de bine antrenamentele”

La LIVE AIMX alergatoarea din Arges si-a confirmat inca o data principalul ei obiectiv:

„Mereu am spus ca sunt convinsa ca pana la sfarsitul carierei voi reusi sa castig un titu de campioana mondiala in alergare montana sau in skyrunning. Acesta este obiectivul meu pentru urmatorii ani. Si daca am sa obtin unul imi voi mai dori sa obtin inca unul si tot asa. Nu ma demoralizeaza aceste timpuri si in momentul cand imi voi reincepe activitatea imi va fi bine. Aceasta perioada 28-30 si ceva de ani este cea mai favorabila: se maturizeaza si corpul, te cunosti foarte bine, aduni si experienta si cred ca e momentul in care poti da cel mai bun randament.”

Tot pe aimx.ro poti citi si despre suspendarea castigatorului Maratonului Londrei din 2017, aici!!!

Credit Photo: Migu Run SkyRunner World Series