Denisa Știrbulescu face performanță la Mondialul din Rotterdam, 5 medalii câștigate

521
Denisa Știrbulescu face performanță la Mondialul din Rotterdam, 4 medalii câștigate

Denisa Știrbulescu are 26 de ani și s-a remarcat în Olanda! A concurat și a câștigat la Mondialul rezervat sportivilor din forțele de poliție și pompieri. La 1 August 2022 s-a incheiat Campionatul World Police & Fire Games din Rotterdam 2022, unde au participat polițisti din peste 70 de țări, au fost peste 10.000 de participanti.

Denisa Știrbulescu se impune la alergare! România a obținut 60 de medalii, clasându-se pe locul 18 din cele 70 de țări participante. Iar din cele 60 de medalii, la categoria de atletism România a cucerit aurul, argintul și bronzul.

Rezultatele Denisei la Mondialul din Țările de Jos:

  • Locul 1 la proba de alergare 800m
  • Locul 1 la proba de Stafeta 4x100m
  • Locul 1 la proba de Ștafetă 4x400m.
  • Locul 2 la proba de alergare 10km individual
  • Locul 3 la proba de alergare 5km individual

”Sunt aici pentru a câștiga! – acesta a fost motto-ul după care m-am ghidat și care mi-a dat motivația să dau 110%. Așa voi face si la viitoarele Campionate Mondiale! Participarea la o asemenea competiție a reprezentat o experiență deosebită pentru dezvoltarea mea personală și profesională. Am muncit mult pentru a atinge nivelul competiției care este solicitat pentru a reuși o performanță. ”-Denisa Știrbulescu.

Denisa Știrbulescu face performanță la Mondialul din Rotterdam, 4 medalii câștigate

La masculin, Laurențiu Constantin Țîmpău a câștigat la 800 de metri! A concurat și a câștigat la Mondialul rezervat sportivilor din forțele de poliție și pompieri.

”Câmpulungeanul Țîmpău Laurențiu Constantin,agent de poliție, a devenit campion mondial pe data de 23 Iulie 2022, în Rotterdam, Olanda, la competiția sportivă World Police and Fire Games! O performanță deosebită pentru acesta clasându-se pe prima treaptă a podiumului în proba de 800m (18-29 de ani). Acesta își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc, la Biroul de Investigații Criminale. Pe această cale vreau să mulțumesc domnului primar Mihăiță Negură pentru încrederea și susținerea financiară!”-postare Facebook realizată de Elena-Erzilia Timpau.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea