Diana Lataretu se antreneaza in autoizolare dupa medalia castigata in Ucraina

175
Diana Lataretu se antreneaza in autoizolare dupa medalia castigata in Ucraina

Diana Lataretu se antreneaza ca sa-si mentina forma care a dus-o catre medalie la Campionatele Balcanice de Mars din Ucraina. Intrecerile au fost pe 14 martie, la Ivano-Frankivsk. Romania a obtinut doua medalii de bronz, ambele la juniori 1 (U20) pe distanta de 10 km. Diana Lataretu si Delia Loghin au facut tandemul care a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. Sportivele Turciei si Ucrainei le-au devansat pe romance. La masculin, Gabriel Milosi si Ion Dumitru au fost pe trei dupa sportivii din Ucraina, respectiv, Turcia.

Diana Lataretu se antreneaza dupa medalia cucerita la Campionatul Balcanic de Mars pe 14 martie in plina criza creata de Coronavirus.

”Pentru mine cursa a fost foarte grea. Sanatatea nu a ținut cu mine, nici vremea. Vantul a batut foarte rau. Am scos un timp mai slab decat la nationale in Craiova. Sunt fericita ca am reusit sa ma clasez pe locul 5 la individual si prima din echipa. Ne-am intors in tara! Din fericire nu venim dintr o zona rosie si nu am avut probleme. Sunt fericita ca am ajuns si anul acesta pe podium.”-Diana Lataretu

Pentru Diana antrenamentele continua dar intr-un regim special!

Diana Lataretu se antreneaza in autoizolare dupa medalia castigata in Ucraina

”Nu mi s-a impus o perioada de carantina dar am ales sa ma autoizolez.Am ales sa stau la mine acasa, eu fiind dintr-o zona rurala. Ma antrenez singura in zonele unde nu sunt oameni si foarte de dimineata. Chiar daca majoritatea competitiilor s-au amanat, nu vreau sa fac pauza! Este greu in aceasta perioada dar sper sa treaca cat mai repede. Unele antrenamente le fac in curte!”-Diana Lataretu

Pe AIMX cititi aici si despre intrecerea mondiala in care Romania a ajuns in sferturile de finala. La Vitality Running World Cup, Romania va infrunta Anglia! Clasamentul pe natiuni se face in functie de media kilometrilor alergati. Detalii gasiti aici!

Autor Ovidiu Pețenghea