Romania e in sferturi la alergare in Cupa Mondiala.Urmeaza cursa contra englezilor!

211
Romania e in sferturi la alergare in Cupa Mondiala.Urmeaza cursa contra englezilor!

Romania e in sferturi la Vitality Running World Cup. Reprezentantii tarii noastre au invins Japonia. Pe 21 si 22 Martie urmeaza cursa impotriva Angliei. Indiferent daca sunt sportivi profesionisti sau alergatori amatori, romanii participa la Running World Cup 2020.

Romania e in sferturi la Running World Cup 2020. Cei inscrisi sunt monitorizati in functie de kilometri inregistrati pe un smartphone sau pe un smartwatch. Kilometri alergati sunt contabilizati in competitia globala pentru Romania.

Calificarile au incep pe data de 5 martie si alergatorii din fiecare natiune au avut la dispozitie 7 zile pentru a-si califica tara in optimile de finala. Pe 14 martie Romania a concurat impotriva Japoniei si si-a asigurat prezenta in faza urmatoare contra Angliei.

Pe 21 martie sunt programate sferturile de finala, pe 28 martie semifinala, iar pe 4 aprilie marea finala. Incepand din faza optimilor, alergatorii au la dispozitie cate doua zile pentru a alerga maximum posibil.

Pentru Romania alearga si Gabriel Valentin Timis!

”Au fost 2 etape pana acum. In total am alergat aproximativ 70 km. Eu am primit mail de la Clubul sportiv Alergotura din Timisoara. Datorita lor sunt in “nationala”. Poti alerga oriunde in lume daca esti inscris si ai aplicatia “Vitality Running World Cup instalata pe telefon. Apoi alegem un “gadget” pentru a putea asocia si trimite kilometri alergati.”-Gabriel Valentin Timis

Romania e in sferturi la alergare in Cupa Mondiala.Urmeaza cursa contra englezilor!

Clasamentul pe natiuni se face in functie de media kilometrilor alergati. Detalii gasiti aici!

Gabriel Valentin Timis participa din Botswana la competitie!

”Romania merge in sferturile Vitality Running World Cup. Am invins Japonia. Pe 21 si 22 Martie intalnim Anglia. Haideti cu totii, cei care alergam sa adunam kilometri pentru Romania!!!”-Gabriel Valentin Timis

Gabriel este trainer global intr-o companie germana si calatoreste mult in afara tarii. Acum este in Botswana. Reprezentantul Romaniei in Vitality Running World Cup are 37 de ani iar alergatul este un hobby pentru el.

”Ma pregatesc in general pentru competitii de alergare (ca amator). Iar acesti kilometri pe care ii alerg pentru Romania sunt tot antrenamente. Dupa serviciu stau o jumate de ora apoi merg la alergat in functie de ceea ce am in ziua respectiva. In Vitality Running World Cup cu siguranta sunt foarte multi romani in aceasta echipa, mii, zeci de mii poate. ”-Gabriel Valentin Timis

Pe AIMX aflati AICI si vesti din BOX!

Autor Ovidiu Pețenghea