Schi alpinism: Sportivii de la Dinamo Skimo Team „se calesc” in competitii internationale

576
  Echipa de schi alpinism Dinamo Skimo are un program incarcat in aceasta iarna. Coordonatorul si sportivul Rares Manea a gandit un calendar de competitii internationale. Totul pentru a fi in forma la cel mai important obiectiv al sezonului: Campionatul Mondial de Schi Alpinism (9 -16 martie, Elvetia). 6 sportivi participa la concursurile din Europa intre 18 ianuarie si 6 aprilie.

  Prima competitie externa pentru Dinamo Skimo Team este etapa de Cupa Mondiala din Austria, de la Bischofshofen

   Sportivii de la Dinamo Skimo Team au ajuns deja in Austria. Se pregatesc de etapa de Cupa Mondiala ce se tine intre 18 si 20 ianuarie. In total vor lua startul in 4 etape de Cupa Mondiala, 2 Cupe si la Campionatul Mondial. Din lotul dus de Dinamo in Europa fac parte 3 cadeti, 2 juniori si seniorul Rares Manea. Anul trecut George Jinga a impresionat: a devenit vicecampion european de cadeti in proba de VERTICAL.

  „Obiectivele mari sunt la Mondiale. Nu ar strica insa daca am reusi rezultate importante si in Cupa Mondiala. Vreau sa avem curse in picioare pana la Mondiale. Sa reglam ce mai trebuie si sa ne apropiem de perfectiune atunci” Rares Manea pentru aimx.ro

Rares Manea a detaliat pentru aimx.ro  ce asteapta de la sportivii sai:
Dinamo Skimo TeamGeorge Jinga (cadet, 15 ani) – „Ca obiectiv imi doresc o medalie, dar ramane de vazut.”
Constantin Surdu (cadet, 17 ani) „Imi doresc o medalie la Mondiale pentru el. Este foarte bine pregatit, dar sper sa fie si sanatos”
Petrut Cotinghiu (cadet ,15 ani) „Petrut este un baiat foarte talentat. Cu putina vointa sper sa reuseasca o clasare cat mai buna)
Dragoj Blaj (junior,18 ani) „Pentru Dragos imi doresc top 10, dar cine stie… poate si o medalie”
Girbacea Miruna (junioare, 17 ani) „Cred ca este capabila de un top10. Este talentata si cu vointa s-ar putea si o medalie . Este greu insa pentru ca e la prima competitie internationala”
Rares Manea „Imi doresc sa fiu sanatos. Un top 20 la Mondial ar fi super.”
Autor: Vlad Lucian Arhire