Duelul echipelor in MTB! Carcover Veloteca Racing vs. BikeXpert Racing

0
1136
Duelul echipelor in MTB! Carcover Veloteca Racing vs. BikeXpert Racing

Duelul echipelor in MTB cu rezultate de top la Nationale. La XCO, Carcover Veloteca Racing Team a obtinut 4 titluri nationale din 9. BikeXpert Racing Team a obtinut la Campionatul National de XCO si cel de XCE  3 titluri de campion, 6 medalii de argint, una de bronz si trei plasari pe locul 4.

Duelul echipelor in MTB! Aproape jumatate din campionii Romaniei la XCO fac parte din echipa Carcover Veloteca Racing Team. La Herneacova, BikeXpert Racing Team si-a etalat sportivii care au ajuns la medalii dupa o pregatire intensa timp de 7 luni.

Duelul echipelor in MTB! Carcover Veloteca Racing vs. BikeXpert RacingS-au remarcat pentru Carcover Veloteca Racing Team

Eszter Bereczki care a devenit campioana nationala  la Elite. Andrei Han care a castigat titlul national la Cadeti. Mura István Zoltán a castigat intrecerea la Master 1. Sergiu Paraschivu a castigat titlul national la Amatori Open.

La Campionatul National de XCE, BikeXpert Racing Team a castigat prin urmatorii concurenti: Ede Molnár campion national, pentru al patrulea an consecutiv! Miruna-Maria Gîrbacea vicecampioana la Elite si Razvan Juganaru vicecampion Master+ Amatori.

Duelul echipelor in MTB! Carcover Veloteca Racing vs. BikeXpert RacingRezultate de la Campionatul National de XCO! Miruna Gîrbacea- campioana nationala- Juniori. Daria Ioana Duca -campioana nationala- Cadeți. Eduard Kubat – vicecampion national- Juniori. Andrei Tabacu- vicecampion national- Cadeți. Razvan Juganaru- vicecampion national- Master 1.

Carcover Veloteca Racing Team i-a avut pe podium si pe Bogdan Duca medaliat cu bronz la Elite masculin.In proba de Cross Country Eliminator, Eszter Bereczki a castigat la Elite XCE. Mura Istvan a cucerit medalia de bronz la categoria Master + Amatori. Jozsef Malnasi Attila  a fost pe locul 5 la U23. Sinza Raul a avut probleme si a ales sa abandoneze. El va reprezenta Romania la Campionatele Europene.

Cei mai mici sportivi ai echipei au participat la Discover Bihor Off Road Triathlon. David Anderko a fost pe locul 2. Aron Anderko a terminat pe locul 3 la juniori 11 ani. Sami Craciun a castigat la categoria 12 ani.

Despre evolutia lui Vlad Dascalu la Nationale cititi pe AIMX aici!

Sursa info: BikeXpert Racing Team si Carcover Veloteca Racing Team

Autor: Ovidiu Pețenghea