E oficial! Robert Hajnal merge la UTMB!

743

  Robert Hajnal merge la UTMB! Organizatorii au confirmat prezenta celui mai bine clasat ultramaratonist roman la concursul de la Chamonix, Franta.

Robert Hajnal merge la UTMB!  Robert Hajnal merge la UTMB. Numele sportivului roman a aparut in sfarsit pe lista alergatorilor care vor reprezenta Romania la celebrul concurs de alergare montana. In data de 11 ianuarie atunci cand organizatorii au afisat listele cu sportivii care vor fi la startul editiei din 2018 numele lui Robert nu aparea. Se pare ca a fost vorba de o neintelegere la mijloc, iar aceasta s-a rezolvat intre timp.

„Oficial, sunt inscris! Da!”, a confirmat pentru aimx.ro ultramaratonistul care ocupa locul 37 in topul mondial la finalul lui 2017. Robert va alerga in cursa REGINA de 170 de kilometri, cu 10 mii de metri diferenta de nivel. Astfel numarul sportivilor de nationalitate romana ajunge la 46.

 In 2017 Robert Hajnal vizeaza doua obiective importante . Campionatul Mondial de Ultramaraton si cursa de 170 de kilometri de la UTMB. 

 „Imi doresc TOP 10 la ambele. Eu asa ma gandesc, realist, ca asta as putea realiza in acest moment. Nu cred ca este o asteptare prea inalta. E un obiectiv pentru 2018”, declara Robert in ultimul interviu pentru aimx.ro

Aici aveti lista initiala cu sportivii romani ce vor fi prezenti la UTMB.

Credit Photo:CEP