sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONIEchipa națională de călărie a României vrea calificarea la Campioanetele Europene

Echipa națională de călărie a României vrea calificarea la Campioanetele Europene

Echipa națională de călărie are nevoie de ajutor financiar pentru a-și permite continuarea pregătirii în vederea calificării la Campioanetele Europene din 2023 care sunt programate în Italia la juniori și în Franța la seniori.

Echipa națională de călărie are nevoie de 3.500 euro/ cuplu cal-călăreț, adică în total 35.000 euro, până in 2 iulie!

Lotul național îl are ca antrenor pe Edouard Legendre. Sportivii care au fost selectați până la momentul prezent în acest program sunt: Yasmine Vaida, Mara Beian, Alexandru Mălușel, Patricia Stoian, Monica Holdiș, Marius Șopterean, Adrian Gherghina, Andrei Budean și Călin Nemeș.

După trei stagii de pregătire la baza hipică Romsilva Târgu Mureș, urmează o etapă importantă, un turneu de antrenament și competiții în Franta și Germania, în perioada 2 iulie-15 august.

Recent s-a încheiat la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“ din Piatra Neamț Concursul Internațional de Sărituri peste Obstacole Cupa Municipiului Piatra Neamț și Cupa TCE 3 Brazi, ediția a 13-a.

Sportivii de la ”U” Cluj au obținut două locuri 1 și un loc 3, adjudecate de Simona Panait cu calul Tenee de Line în competiția de amatori și respectiv un loc 2 și un loc 5 de la Călin Nemeș cu Aiwan la Bronze Tour.

Conform U-Cluj.ro, Călin Nemeș s-a clasat de mai multe ori pe podium în cele patru zile de concurs la Trofeul „Virgil Bărbuceanu”! El a obținut următoarele rezultate cu patru cai:

Jupmstar – Loc I – cai debutanți
– Loc I – Nivel E
– Loc III – Nivel D

Tenee De Line – Loc I – Nivel E
– Loc I – Nivel D
– Loc III – Nivel C

Bucura – Loc I – Nivel B

Dorian Rose – Loc III – Nivel B.

La „Cupa Fermierului” a obținut alături de calul Bucura un loc II și un loc III, iar la „Cupa Consiliului Județean Neamț” a obținut două locuri III cu Dorian Rose.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE