Mentorise Elite Team despre Campionatele Naționale de Ciclism

0
430
Mentorise Elite Team despre Campionatele Naționale de Ciclism

Mentorise Elite Team a participat la Campionatele Naționale de ciclism. Au fost două probe, contratimp și fond. Contratimp – 37km, a câștigat Ioan Dobrin, categoria Under23 (tineret). Iustin Vaidian a sosit pe 4, tot la Under23. La fond, 170km, 6 tururi de circuit: Denis Piciu – locul 2, Iustin Vaidian – locul 3, la Under 23 amândoi. La ELITE, Leonard Barbu – Locul 4, s-a aflat în evadare încă din startul probei.

Mentorise Elite Team se află la primele Campionate Naționale la care participă.

Echipa completă: Under 23: Ioan Dobrin, Denis Piciu, Ștefan Drăgoiu, Călin Mihăilescu, Iustin Vaidian.

Elite: Leonard Barbu, Andrei Cojanu, Bogdan Coman.

Mentorise Elite Team va participa la Turul Sibiului, competiție internațională, la Start sunt 6 echipe de World Tour. Echipa este: Denis Piciu, Ioan Dobrin, Stefan Dragoiu, Iustin Vaidian, Andrei Cojanu, Leonard Barbu. Bogdan Piciu și Dobrin sunt convocați apoi la lotul național pentru Campionatele Europene.

În program sunt și Turul Ținutului Secuiesc, Turul Bulgariei și Turul României.

”Ioan Dobrin: În primul rând vreau să spun că sunt foarte bucuros că „s-a întors acasă acest tricou ” ,de când am început ciclismul , această proba mi-a plăcut din toate punctele de vedere, merg cu plăcere la această probă și sper să evoluez de la an la an. Mulțumesc antrenorului meu Mircea Romașcanu pentru tot ceea ce a făcut pentru mine în acest sport și că m-a susținut cum a putut mai bine. Mulțumesc și echipei pentru toate eforturile pe care le face pentru performanță!”

Cristian PICIU, director sportiv și fondator MENTORISE ELITE TEAM CFX

”Sunt foarte mândru de echipa noastră. Proiectul MENTORISE ELITE TEAM CFX este unul ambițios, dar, în acelaşi timp, provocator. Rezultatele de la Campionatele Naționale au venit să confirme munca bunã pe care o depunem cu toții aici și ne-au aratat că suntem pe drumul cel bun. Sunt mândru de fiecare dintre băieții mei. Avem o mare echipa minunată. Mulțumim lui Dumnezeu ca ne-a unit, un grup de oameni frumoși care s-au adunat cu un scop: să facem în România altfel de ciclism. Respectuos, responsabil și curat. Doamne ajută!”

Mentorise Elite Team despre Campionatele Naționale de Ciclism

Denis Piciu: ”Pentru mine, anul acesta Campionatele Naționale au reprezentat un obiectiv foarte important pentru care m-am pregatit încă de la începutul sezonului. Așadar, aceasta medalie de argint este în egală măsură o realizare, dar și o dezamăgire. Locul 2 este primul care pierde. Totuși, pe aceasta cale țin să mulțumesc echipei, colegilor și tuturor celor fără de care acest rezultat nu ar fi fost posibil!”

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Sursa Federatia Romana de Ciclism , credit foto Andreea Dima

Autor Ovidiu Pețenghea