Echipa nationala de ciclism a Romaniei obtine locul cota. Aflati protagonistii

197
Echipa nationala de ciclism a Romaniei obtine locul cota. Aflati protagonistii

Echipa nationala de ciclism este formata din sportivii Vlad Dascalu (Trek Pirelli), Ede Molnár (BikeXpert Racing Team) si Logigan Lucian (CSU Scott ProCycling). In staff sunt Paulo de la Fuente Perez (antrenor), Catalin Sprinceana și Tudor Oprea.

Echipa nationala de ciclism pe drumul spre Jocurile Olimpice. Un trio antrenat de Perez si coordonat de Sprinceana si de Oprea.

”De la ultima participare a Mountain Bike-ului românesc la Jocurile Olimpice, prin Tudor Oprea, în 2004, au trecut destui ani. S-a dorit mult o nouă calificare și s-a muncit la fel de mult pentru ea, mai ales în ultimii doi ani. O strategie bine gândită a fost pusă în lucru. De la zecile de deplasări în străinătate, la cursele organizatorilor din România înscrise în calendarul UCI. Totul a fost facut pentru a le fi mai ușor băieților noștri. Efortul și pasiunea investite nu au fost în van.”-Postare FRC

Echipa națională și-a îndeplinit scopul, reușind să obțină locul-cotă stabilit ca obiectiv, lucru care i-a permis și transformarea în lot olimpic, cu directa susținere a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Echipa nationala de ciclism a Romaniei obtine locul cota. Aflati protagonistii

”Eforturile acestei echipe merg mai departe și sperăm să devină o sursă de inspirație pentru generațiile care vin din spate.

Susținerea financiară oferită de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, suportul strategic și organizatoric al Federației Române de Ciclism și dăruirea tuturor celor care iubesc MTB-ul nu vor rămâne fără rezultate, suntem siguri! Succes, băieți!”-Postare FRC

Federatia Romana de Ciclism este aproape de sportivi si de amatori in aceasta criza creata de coronavirus.

”Nu uitați declarația pe propria răspundere, dacă ieșiți la antrenament!

După cum știți deja, pe durata stării de alertă, cicliștii pot ieși să se antreneze inclusiv în afara localităților, cu condiția să respecte regulile stabilite de autorități și să aibă asupra lor o declarație după modelul de mai jos.

Se va bifa punctul 8, care se referă la „Deplasarea pentru activități recreativ-sportive individuale desfășurate în aer liber (ciclism, drumeție, alergare, canotaj, alpinism, vânătoare, pescuit și altele) cu participarea a cel mult 3 persoane.”

Forma actualizată a declarației se poate descărca de aici:

Sursa Federatia Romana de Ciclism

Pe AIMX aflati aici si despre perspectivele ciclistului David Urs.