Eduard Grosu se antreneaza pe home trainer. Mesaj din autoizolare

233
Eduard Grosu se antreneaza pe home trainer. Mesaj din autoizolare

Eduard Grosu se antreneaza in fata fetitei Eva. Anul trecut in octombrie, Edi i-a dedicat Evei victoria din Zadar. Ciclistul din Zarnesti a dedicat succesul fetitei sale care avea atunci o lună. Edi se impunea in Turul Croatiei. Si in 2018 Grosu castigat tot etapa a doua in acelasi Tur.

Eduard Grosu se afla in top! Cel mai bine clasat rutier roman in ierarhia internationala in sezonul 2019, se antreneaza acum acasa.

”In aceste zile dificile pentru intreaga lume cred ca cel mai important lucru este sa stam in casa. Fiti siguri ca va puteti antrena si in interior. In aceste momente este mult mai importanta situatia din intreaga lume. Sunt foarte multi medici care se lupta pentru noi si trebuie sa fim constienti de lucrul acesta. Ni se cere sa stam in casa! Am intrat in autoizolare. Am fost la finalul saptamanii trecute in Olanda si in Belgia. Intrecerile s-au anulat. Sunt acasa, in regim normal pe home trainer. Doar impreuna putem sa trecem peste aceste momente dificile. Doar noi ne putem salva apropiatii si intreaga lume.”-Eduard Grosu pe pagina de socializare a Federatiei Romane de Ciclism.

Eduard Grosu s-a clasat pe locul doi in prima etapa a intrecerii din Taiwan in acest an.

”Sunt bucuros ca dupa accidentare am reusit sa urc pe podium din prima cursa. Sunt inca departe de forma mea de anul trecut. Sunt increzator ca o sa fie ok si am tot suportul echipei. Echipa este foarte ok, mai ales dupa venirea noului si totodata vechiului meu sponsor Nippo. Am primit o oferta pentru a continua cu ei inca cel putin 2 sezoane. Ramane sa vad cat de curand ce voi alege pentru urmatorii ani!”-Eduard Grosu

Pe AIMX aflati ce a facut Tibi Useriu in plina criza de Coronavirus! Articolul este aici.

Autor Ovidiu Pețenghea