Tibi Useriu sustine ca putem fi toti eroi! Actiunea sa de donare

214
Tibi Useriu sustine ca putem fi toti eroi! Actiunea sa de donare

Tibi Useriu sustine activ campania de donare a echipamentelor de protectie pentru medicii spitalelor din nordul Romaniei. Tibi Useriu a vorbit pentru Digi FM despre actiunea sa de donare de materiale necesare in spitalele din Suceava.

Tibi Useriu sustine lupta impotriva Coronavirusului, doneaza si merge in zonele cu probleme din nordul Romaniei.

”Anul trecut, pe vremea asta, eram prin această zonă cu treburi mult mai frumoase și vesele, lucram la Via Transilvanica. Sunt din nou la Rădăuți, cu echipament de protecție pentru medicii spitalului municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian”. Stați acasă și aveți grijă de voi!”, a fost mesajul transmis, joi, pe Facebook de Tibi Ușeriu.

Tășuleasa Social și Tibi Ușeriu au livrat 1000 de combinezoane și 1500 perechi de mănuși chirurgicale și de unică folosință în spitalele din județul Suceava.

Tibi Useriu sustine ca putem fi toti eroi! Actiunea sa de donare

„E o cursă, un maraton. Cred că va dura ceva. Putem fi cu toții eroi. De la statul în casă până la a face ceva, cred că dacă trecem cu brio peste ceea ce se întâmplă în zilele noastre, o să fim toți eroi.”-Tibi Useriu la Digi FM.

Tibi Useriu sustine ca putem fi toti eroi! Actiunea sa de donare

Useriu a vorbit despre pandemie și nevoia de a sta în carantină.

”Pentru mine, partea asta de carantină să știți că nu există. Eu am petrecut 10 ani de zile în 7 metri pătrați. Mie, dacă îmi zic mâine autoritățile: Măi, Tibi, stai un an în baia ta și trece pandemia asta, eu mă duc și stau în baie fără nimic. Asta este omenirea în momentul ăsta. Avem nevoie de motivație ca să ne putem crește copiii, pe viitor, din ceea ce învățăm acum. Nu o să mai fie nimic la fel.”-Tibi Useriu

Sursa foto TASULEASA SOCIAL

Pe AIMX aflati aici despre cei 1000 de chinezi care au alergat la Chengdu un cros de 6 kilometri când lumea este lovita de Coronavirus.

Poți asculta AICI interviul cu Tibi Useriu realizat de Digi FM.