Elena Zaharia este cea mai buna jucatoare din Europa in meciurile din Ungaria

245
Elena Zaharia este cea mai buna jucatoare din Europa in meciurile din Ungaria

Elena Zaharia a fost aproape de o finala de referinta pentru delegatia Romaniei la Openul Ungariei destinat juniorilor. Elena a jucat la Szombathely. Juniorii tricolori au intrat la mese in probele de simplu, dublu si in meciurile pe echipe. Elena Zaharia a intrat in concurs impreuna cu Bianca Mei Roșu, Evelyn Ungvari,  Ioana Sîngeorzan, Luciana Mitrofan, Denisa Urîtu si Irina Rus. Colegii lor sunt Bogdan Badea, Andrei Tomica, Matei Dumitrescu, Daniel Moldovan. Darius Movileanu, Iulian Chiriță, Horia Ursuț, Dragoș Bujor, Paul Szilagyi si Mihai Roșca au evoluat si ei in Ungaria.

Elena Zaharia a fost pe trei la Szombathely. Parcursul din Ungaria:

32-imi: Elena a trecut de Klaudia Franaszczuk (Polonia). Scor 4-1!

16-imi: Elena Zaharia a invins-o pe Nomin Baasan (Suedia) cu 4-1!

Optimi:Elena a castigat cu Sophia Klee (Germania) scor, 4-2!

Sferturi de finală: Elena Zaharia a castigat cu Jamila Laurenti (Italia), scor 4-1!

SemifinaleElena a fost intrecuta de Yake Li (China) dupa 3-4.

Elena Zaharia este cea mai buna jucatoare din Europa in meciurile din Ungaria
Elena Zaharia, Iulian Chiriță si Darius Movileanu

Darius Movileanu a fost cel mai bun la juniori si a ajuns in optimi, unde Guodong Liang (China) a castigat in fata romanului dupa 1-4. La sfarsit de octombrie am marcat o premiera Mondiala cu Darius Movileanu in concurs la World Cadet Challenge in Polonia. In perioada 23 – 31.10.2019 jocurile au fost programate la Władysławowo. Darius a devenit primul european, care a cucerit medalia de aur in proba de simplu! Romania a fost reprezentata si de Elena Zaharia, care a jucat pentru selectionata Europei. Iulian Chiriță a jucat pentru selectionata a ITTF Hopes. La competitie s-au aflat antrenorii Liliana Sebe si Emilian Bulbuc.

In finala a jucat si a castigat Elena Zaharia cu Yong Quek din Singapore. Victoria a fost obtinuta in fata tandemului Mateusz Zalewski (Polonia)/Hana Arapovic (Croatia). A fost 2-1! Mai multe rezultate aici!

Sursa Federatia Romana de Tenis de Masa

Nu uitati de concursul de pe pagina noastra de Facebook. Partenerul Aimx, REMINGTON, te premiaza cu produsul dorit. Detalii ai, aici!!!

Autor: Ovidiu Pețenghea