Nicolae Gheorghe progreseaza la Baneasa Forest Run. Drumul spre victorie!

308
Nicolae Gheorghe progreseaza la Baneasa Forest Run. Drumul spre victorie!

Nicolae Gheorghe alearga frecvent in Baneasa. In concursul Baneasa Forest Run de fiecare data a ales cursa de semimaraton iar in acest an a fost cel mai bine. Nicolae a obtinut primul loc la open si la categorie.

Nicolae Gheorghe va participa la Berane, Muntenegru la Campionatul Balcanic de cros. Pe 17 noiembrie va fi la Balcaniada de Maraton de la Belgrad, in Serbia.

Nicolae Gheorghe progreseaza la Baneasa Forest Run. Drumul spre victorie!”Cu o zi inainte de Baneasa Forest Run, verificasem lista alergatorilor inscrisi la proba de 21 kilometri. Aflasem de doi alergatori bine pregatiti in acest an. Va pot spune doar ca ambii au alergat la Maratonul Bucuresti. In ziua cursei am ajuns din timp in zona Baneasa unde, m-am gasit cu multi prieteni si colegi de antrenamente. S-a dat startul primului val din care am plecat si eu (10:50). Ritmul ridicat de la inceputul cursei mi-a dat avantajul si am plecat in fata plutonului fruntas. Am luat treptat o diferenta din ce in ce mai mare cu trecerea bornelor kilometrice puse pe traseu. Traseul s-a prezentat intr-o stare foarte buna. A fost bine marcat. A fost uscat si cu un strat gros de frunze, special acestei editii.”Nicolae Gheorghe

Pentru Nicolae, cea mai grea cursa din acest an a fost Maratonul Bucuresti. Nicolae a obtinut locul 3 la nivel national si 7 la international. A depasit un kenyan!

Nicolae Gheorghe progreseaza la Baneasa Forest Run. Drumul spre victorie!Nicolae Gheorghe va participa la intrecerile balcanice, alaturi de lotul de juniori, tineret si seniori. Nicolae a pleat spre Berane, Muntenegru la Campionatul Balcanic de cros. Pe 17 alearga la Balcaniada de Maraton care, se va tine la Belgrad, Serbia. In decembrie va participa in probele de 1500 si 3000 e metri, la Cupa de Iarna, Bucuresti. Tot din decembrie va intra in pregatirea de iarna.

Anul 2019 a fost plin de recorduri personale iar pregatirea si-a pus amprenta:

1609m 1 mila sosea (4:36.9) la Bucuresti. C.N. 10 km. sosea (33:37) Bucuresti. C.N. 10 km. cros (33:32.04) Oradea. C.N. 21km. sosea (1:13:20) Buzau. C.N. 42km. sosea (2:36:03) Bucuresti.

Nu uitati de concursul de pe pagina noastra de Facebook. Partenerul Aimx, REMINGTON, te premiaza cu produsul dorit. Detalii ai, aici!!!

Pe AIMX cititi AICI despre romanii care alearga 500 de kilometri: de la Marea Neagra pana pe varful Moldoveanu!

Autor: Ovidiu Pețenghea