Eliza Samara a jucat finala ITTF Challenge Croatia Open, la tenis de masa!

564
Eliza Samara a jucat finala ITTF Challenge Croatia Open, la tenis de masa!

La 29 de ani, Eliza SAMARA continua sa evolueze la nivel de top international in tenis de masa. Constanteanca este a 3-a jucatoare din Europa in ierarhia mondiala dupa reprezentanta Olandei Li Jie si in urma reprezentantei Austriei, Sofia Polcanova. Eliza este pe locul 25 in lume, intr-un clasament dominat de asiatice.

Eliza Samara aniverseaza pe 15 Aprilie 29 de ani dupa un turneu bun in Croatia.

„Am incheiat turneul pe pozitia a doua! Nu a fost victorie,dupa ce am revenit de la 0-2.
Raman cu o finala,dar cu un turneu bun si am incredere in mine ca pot mai mult! Multumesc tuturor pentru sustinere la acest turneu, dupa cateva momente acasa, luni o sa zbor in Polonia!Credeati ca stau prea mult acasa?”

Eliza Samara si parcursul spre finala in Croatia.

Au fost 4 meciuri inainte de finala de la Zagreb, pe care Eliza le-a gestionat perfect. Dupa 4-3 cu Suzuki Rika din Japonia, a urmat succesul cu 4-0 contra ucrainiencei Bilenko. Victoria cu Dina Mesref din Egipt a fost obtinuta cu 4-3,iar meciul din sferturi cu Pota din Ungaria s-a incheiat cu 4-2!
Ni Xi Lian asiatica reprezentanta a Luxemburgului a fost invinsa de Eliza, in semifinala cu 4 la 1.  In finala, Samara a jucat cu japoneza Saki Shibata (locul 24 mondial). Meciul a fost castigat de nipona cu 4 la 2.

Eliza Samara a jucat finala ITTF Challenge Croatia Open, la tenis de masa!Seria turneelor continua pentru Eliza. De la 5 ani jumatate joaca tenis de masa si face performanta pentru Romania.

De la primul contact cu tenisul de masa pana la titluri internationale, Samara s-a dedicat si a trait visul de succes in sportul de performanta.  A colaborat in toata cariera cu Viorel Filimon, a depasit momente dificile si s-a bucurat de trofeele castigate in competitiile interne si internationale. Eliza Samara ramane un model pentru noua generatie din tenisul de masa romanesc.

Acum nu are mult timp sa sarbatoreasca ziua de nastere. Eliza e mereu pe drumuri. Anul trecut a stat acasa  in noiembrie doar patru zile.

Credit Federatia Romana de Tenis de Masa

Autor: Ovidiu Pețenghea