Emil Dima face diferenţa la Deva! Declaraţia învingătorului

152
Emil Dima face diferenţa la Deva! Declaraţia învingătorului

Emil Dima face diferenţa la sprint în cursa de fond de la Deva. La Elite masculin – Emil Dima a fost urmat de Daniel Crista şi de Andras Szatmary. La contratimp, la Elite masculin Daniel Crista a câştigat în faţa lui Valentin Plesea. Attila Malnasi a terminat pe locul 3.

Emil Dima face analiza întrecerii pe care a câştigat-o la Deva!

”Turul Municipiul Deva este o competiție cunoscută în România, majoritatea cicliștilor cunosc bine traseul. Cel mai important punct al traseului fiind cățărarea “Căprioara” una scurtă dar foarte intensă. Încă din prima tură am aștepat cățărarea pentru a face diferența eu împreuna cu colegul meu Sinza Raul. În vârf am ajuns ajuns doar 4 sportivi dar după puțin kilometrii am rămas doar 3 eu, Raul și Dani Crista. Am colaborat bine până pe ultima trecere a cățărării acolo am atacat din nou, dar Dani m-a prins pe coborâre și am reușit să câştig cursa la sprint. Anul acesta am avut multe competiții cu echipa, am început sezonul în Turcia apoi am concurat în Italia, Grecia și Serbia. În prima parte a sezonului m-am aflat în mai multe evadări şi am ajutat sprinterii echipei să obțină rezultate bune fiind foarte aproape de victorie.”

Emil Dima a vorbit depre obiectivele următoare pentru AIMX!

”În următoarea perioada am decis împreună cu directorul meu sportiv Stefano Giuliani, că mă voi concentra pe antrenamente pentru a pregăti bine a doua parte a sezonului, și voi sări peste câteva competiții. In acest timp echipa va participa în Turul Ungariei, unde mă aștept ca baieţii să facă rezultate bune pentru că sunt în formă şi foarte motivați.”

Pe AIMX citiți aici şi despre Alexandra Cioclu. Ciclista are în palmares 8 titluri de campioană națională la disciplinele șosea, ciclocros și velodrom, cupe naționale, două concursuri internaționale organizate de Novak Cycling Academy. E câştigătoare la Deva!