sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăTRIATLONErick Rogoz Lorincz câștigă la triatlonul din Milano la U23.

Erick Rogoz Lorincz câștigă la triatlonul din Milano la U23.

Erick Rogoz Lorincz câștigă la triatlonul din Milano după ce a terminat întrecerea la Cupa Europeana Olsztyn Polonia. Anul trecut, Erick Rogoz concura pentru CS Politehnica Cluj și câștiga în fața lui Vlad Remzing, CS Aquasport, la Campionatul National de Distanță Olimpică.

Erick Rogoz Lorincz câștigă la triatlonul din Milano la U23.

Erick Rogoz Lorincz câștigă la triatlonul din Milano cu 0:55:38 la U23 la +2:58 de Csongor din Ungaria. Top trei la general a fost completat de italienii Espuna și Previtali. 0:52:40 a scos Lehmann Csongor.

La Cupa Europeană din Polonia, Vlad-Adrian Remzing și Erick Rogoz Lorincz au concurat cu unii dintre cei mai buni sportivi ai lumii terminând concursul la o diferență de două minute și 59 secunde față de primul loc.

În mai la Milano, sportivii din România s-au clasat între primii 7 finaliști din 300 de sportivi la Milano Idroscalo Triatlon Sprint, Loc 4 Open Erick Rogoz și loc 7 Open, Vlad Remzing.

Vlad-Adrian Remzing a avut anul trecut o accidentare care l-a stopat din evoluție dar a revenit atunci tot în Italia.

La Idroscalo Milano Triatlon, eveniment test pentru echipa națională, Erick Rogoz a fost pe locul 2, Alex Ion pe locul 4, Romas Catalin pe locul 5 și Vlad Remzing pe locul 12. La întrecerile balcanice din 2021 Remzing are un loc 2 la U23 și un loc trei la general.

În 2021, la Cupa Europeană din Tiszaujvaros pentru Team România au concurat: Chis Ariana- 41:45 – locul 11. Erick Rogoz – 55:36 – loc 21. Vlad Remzing – 56:46 – loc 23. Catalin Sviderski – 38:26 – loc 22. Alice Perjoiu din păcate nu a terminat competiția în urma unui accident la proba de bicicletă. Locurile obținute au fost în semifinale, din păcate nici un sportiv nu a reușit să treacă în finală. Cupa Europeană din Tiszaujvaros a adus la start pe cei mai buni sportivi din Europa.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE