Câștigătorii de sâmbătă la Cupa României de Natație. Întrecerea de la Otopeni

129
Câștigătorii de sâmbătă la Cupa României de Natație. Întrecerea de la Otopeni
sursa FRNPM, Facebook

Câștigătorii de sâmbătă la Cupa României: David Popovici (CS Dinamo) a câştigat proba de 100 metri liber. Vineri s-a impus la 100 metri fluture.

Câștigătorii de sâmbătă la Cupa României de Natație. Vlad Ștefan Stancu și David Popovici sunt din nou premiați după victoriile de vineri.

Tamara Ioana Lospa de la Dinamo a fost cea mai rapidă la 100 metri bras la categoria 14-15 ani. La categoria superioară de vârstă s-a impus Brigitta Vass de la CSM Constanța. A avut cel mai bun timp Henrietta Fangli de la Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș. Matei Cristian State a fost cel mai rapid la 14-16 ani. Adrian Gabriel Nae a fost cel mai bun la 14-18 ani de la Clubul Sportiv Municipal Pitești. A avut cel mai bun timp Emil Dancanet de la Club Sportiv Universitar Politehnica Timișoara.

Ana Maria Sibișeanu de la Steaua a câștigat la 100 metri liber la 14-15 ani. Irina Ana Preda de la Clubul Sportiv Olimpia București s-a impus la 14-17 ani. A avut cel mai bun timp la Cupa României, Irina Ana Preda 56.66. Darius Ștefan Coman de la CSM Corona Brașov s-a impus la 14-15 ani. Ștefan Cozma de la Sport Club Municipal Bacău s-a impus la 14-18 ani. Cel mai bun timp l-a avut David Popovici, 47.85.

sursa FRNPM

La 200 metri spate a dominat întrecerea la Cupa României, Daria Măriuca Silișteanu de la Dinamo! Robert Andrei Badea de la Steaua a fost cel mai bun la competiția de la Otopeni!

Simona Maria Predescu s-a impus la două categorii de vârstă la Cupa României în proba de 200 metri fluture. Alexandra Bogdaneci de la Clubul Sportiv Universitar Pitești a avut cel mai bun timp, 2:17.29

Vlad Ștefan Stancu a dominat la 200 metri fluture după succesul la 400 metri liber la Cupa României de la Otopeni.

Rezultatele sunt aici!

Sursa FRNPM

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea