Erick Rogoz Lorincz reprezinta cu succes Romania la nivel international

0
898
Erick Rogoz Lorincz reprezinta cu succes Romania la nivel international

Erick Rogoz Lorincz reprezinta Romania la nivel international. Dupa ce a concurat la Campionatul European de Duathlon si Aquathlon, Erick a castigat Transilvania Multisport Triathlon European.

Erick Rogoz Lorincz reprezinta modelul triatlonistului dedicat, disciplinat si dornic de afirmare indiferent de disciplina la care concureaza.

Erick Rogoz Lorincz reprezinta cu succes Romania la nivel international„M-am gandit sa incerc ceva nou si sa inchei saptamana cu succes. Am participat duminica la Campionatul European de Aquabike unde am obtinut locul 1 la categoria 18-19 ani, dar si la open am reusit sa termin cursa primul . A fost o cursa foarte interesanta cu un traseu tehnic cu multa diferenta de nivel. Inotul l-am avut la un ritm mai usor. Am pastrat energie pentru bicicleta. Cei 82 kilometri au trecut mai repede decat ma asteptam. Din fericire pe bicicleta am reusit sa ma hidratez foarte bine, iar asta m-a ajutat sa termin cursa fara dureri si oboseala multa. Sunt mandru de acest rezultat pentru care ii pot multumi antrenorului Radu Claudiu si parintilor pentru sprijinul si sustinerea acordata !!”-Erick Rogoz Lorincz

La Campionatul European de Triatlon Multisport Transilvania au fost 3000 de sportivi din 30 de tari care s-au intrecut in 6 discipline sportive. Dupa 10 zile de competitie Romania a obtinut 11 medalii de aur, 9 de argint si 13 de bronz.  Aflati pe ce loc a terminat Romania in clasamentul pe medalii aici!

Francezul Benjamin Choquert si spaniola Irene Loizate au castigat, duminica, intrecerile de sprint duatlon, la categoria Elite seniori, din cadrul Campionatelor Europene de Triatlon Multisport. Reprezentantul Romaniei la aceasta categorie, Daniel Attila s-a clasat pe locul 12.

Irene Loizate din Spania s-a impus in fata Sandrinei Illes din Austria.

La sub 23 de ani titlul de campion european i-a revenit lui Krilan Le Bihan din Franta. Belgianul Amaud Dely si olandezul Niels Te Pas au completat podiumul. Marta Pintanel din Spania a castigat in fata germancei Claudia Kelsall. Ucraineanca Karyna Yevtushenko a fost pe 3!

Vitali Vorontsov  din Ucraina a castigat la juniori in fata lui Giani Vanden Broucke din Belgia. Valentin Marievskly  din Ucraina a fost pe trei. Liza Hazuchova din Slovacia a castigat in fata rusoaicei Alevtina Stetsenko. Marije Hijman  din Olanda a fost pe trei.

Dintre reprezentantii Romaniei in competitia juniorilor, cele mai bune evolutii le-au avut galateanca Delia-Oana Dudau (locul patru) si clujeanul Eric Rogoz Lorincz (locul cinci).